Skocz do zawartości

Siema

Patrick

Rekomendowane odpowiedzi

Siema, nazywam się Patryk lat 17. Mieszkam obecnie we Francji od praktycznie dziecka. Bardzo długo spędzam czasu na polskich forach aby stopniowo ulepszać język polski. Interesuję się praktycznie wszystkim co związane jest z komputerem. Od 6 lat interesuję się najróżniejszymi programami, po 5 latach nauki wraz z moją ekipą zrobiliśmy program do rozpoznawania pisma oraz skrótów, rok temu sprzedaliśmy go na części (konsola, strumień wejścia, skrypty, kody programu itp) bo najlepiej się opłacało :) Dorabiam sobie z moją ekipą tworząc części do różnych programów, czasem składamy cały program. Drugim moim zainteresowaniem jest sport, głownie piłka nożna. Jestem wielkim fanem Barcelony od 2005 roku, byłem na ich wielu meczach z racji iż mieszkam 3 godziny od Barcelony. No i na koniec chciałbym Was poinformować iż głównie będę siedział tylko na Waszym forum bo przestałem grać w gry (gram tylko czasami na ps4 :P) ze względu na to iż moje powyższe zainteresowania pochłaniają dużo mojego wolnego czasu.

Pozdrawiam :)

up

Chodzi Ci ,że w programach czy w ilu umiem? Jeśli w programach to po angielsku bo niestety to podstawa jeśli chcesz sprzedać program. A jeśli chodzi Ci o to drugie to po francusku, angielsku i po polsku :)

Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...