Patrick Napisano 13 Lutego 2016 #397768 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Siema, nazywam się Patryk lat 17. Mieszkam obecnie we Francji od praktycznie dziecka. Bardzo długo spędzam czasu na polskich forach aby stopniowo ulepszać język polski. Interesuję się praktycznie wszystkim co związane jest z komputerem. Od 6 lat interesuję się najróżniejszymi programami, po 5 latach nauki wraz z moją ekipą zrobiliśmy program do rozpoznawania pisma oraz skrótów, rok temu sprzedaliśmy go na części (konsola, strumień wejścia, skrypty, kody programu itp) bo najlepiej się opłacało Dorabiam sobie z moją ekipą tworząc części do różnych programów, czasem składamy cały program. Drugim moim zainteresowaniem jest sport, głownie piłka nożna. Jestem wielkim fanem Barcelony od 2005 roku, byłem na ich wielu meczach z racji iż mieszkam 3 godziny od Barcelony. No i na koniec chciałbym Was poinformować iż głównie będę siedział tylko na Waszym forum bo przestałem grać w gry (gram tylko czasami na ps4 ) ze względu na to iż moje powyższe zainteresowania pochłaniają dużo mojego wolnego czasu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 13 Lutego 2016 #397771 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Hejka Patryk. W jakich językach piszesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patrick Napisano 13 Lutego 2016 Autor #397774 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 up Chodzi Ci ,że w programach czy w ilu umiem? Jeśli w programach to po angielsku bo niestety to podstawa jeśli chcesz sprzedać program. A jeśli chodzi Ci o to drugie to po francusku, angielsku i po polsku Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 14 Lutego 2016 #397840 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dembo Napisano 14 Lutego 2016 #397846 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Witam Cię serdecznie na forum imienniku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi