Frost` Napisano 31 Sierpnia 2014 #203578 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Jestem na NIE. Nie wydaje mi się że w tym czasie się nadajesz może kiedyś może... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Sierpnia 2014 #203625 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2014 Kolejny gracz, który wypowiada się w podaniu na serwerze na którym w ogóle nie gra.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoBek Napisano 1 Września 2014 #204133 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Z Fighterem i Sobiecinem siedzimy na prywatnych kanałach.. Np. U Toqa.. Więc nie wiem o co Wam chodzi.. Dokładnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 2 Września 2014 #204254 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Na TAK - Wymagania spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 2 Września 2014 #204377 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Nie jestem do końca pewnie czy to jesteś ty i czy podałeś prawdziwe dane ale myślę ze się sprawdzisz , pamiętaj ze admin to nie żadne wyróżnienie tylko osoba która ma ogarnąć serwer . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 2 Września 2014 #204378 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi