Gość Guest Napisano 28 Sierpnia 2014 #201641 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Witam chciałbym się odwołać od bana (nie mojego) ,no ale muszę to zrobić jak chcę se jeszcze pograć , prawda? Wchodzę dziś na serwer , a raczej próbuję a tu takie coś : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : WEEKEND [AMXBans] Reason : ' spierdalaj gnoju ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 37.152.18.125 ' [AMXBans] =============================================== Mój nick w grze to "dad of all dads!" mój steam : "dad of all dads!" 4362 STEAM_0:0:37657488 0 00:07 57 0 Dzięki za szybki UnBan oczywiście jak go dostanę choć nie widzę podstaw ,by tak nie było . PS : Ciekawy powód bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 28 Sierpnia 2014 #201664 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Wyjaśnione na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 28 Sierpnia 2014 #201665 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi