MemesiO Napisano 27 Sierpnia 2014 #201304 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Nick: MemesiO Wiek: 20 Data rejestracji na forum:01-czerwiec 14 Czas spędzony na forum:4d 7h 19m 46s Doświadczenie w ocenianiu: Byłem w UBT na kilku sieciach, mając admina na serwerze MH, zbanowałem multum osób, tylko z 2 razy się pomyliłem przy ocenianiu. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Raz na serwerze DD2+DM z powodem wstawienia ssów Dlaczego Ty?: Jestem osobą obiektywną, potrafię rozpoznać dobrego gracza od oszusta. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:Po parę godzinek, tylko, wchodzę na forum, patrzę do działów interesujących mnie i wychodzę Czasem posiedzę dłużej pisząc na Sb Coś od siebie: Potrafię śpiewać i tańczyć ;D, jeżeli nie sprawdzę się w roli UBT, sam zrezygnuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 29 Sierpnia 2014 #202282 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś się do mnie na steam, dostaniesz wtedy paczkę z demami i ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Września 2014 #204188 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Wysłałem ci paczke na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Września 2014 #204549 Udostępnij Napisano 3 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi