MemesiO Napisano 27 Sierpnia 2014 #201304 Udost臋pnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Nick: MemesiO Wiek: 20 Data rejestracji na forum:01-czerwiec 14 Czas sp臋dzony na forum:4d 7h 19m 46s Do艣wiadczenie w ocenianiu: By艂em w UBT na kilku sieciach, maj膮c admina na serwerze MH, zbanowa艂em multum os贸b, tylko z 2 razy si臋 pomyli艂em przy ocenianiu. Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Tak By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Raz na serwerze DD2+DM z powodem wstawienia ss贸w Dlaczego Ty?: Jestem osob膮 obiektywn膮, potrafi臋 rozpozna膰 dobrego gracza od oszusta. Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?:Po par臋 godzinek, tylko, wchodz臋 na forum, patrz臋 do dzia艂贸w interesuj膮cych mnie i wychodz臋 Czasem posiedz臋 d艂u偶ej pisz膮c na Sb Co艣 od siebie: Potrafi臋 艣piewa膰 i ta艅czy膰 ;D, je偶eli nie sprawdz臋 si臋 w roli UBT, sam zrezygnuj臋. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 29 Sierpnia 2014 #202282 Udost臋pnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Zg艂o艣 si臋 do mnie na steam, dostaniesz wtedy paczk臋 z demami i ss 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 1 Wrze艣nia 2014 #204188 Udost臋pnij Napisano 1 Wrze艣nia 2014 Wys艂a艂em ci paczke na pw. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 3 Wrze艣nia 2014 #204549 Udost臋pnij Napisano 3 Wrze艣nia 2014 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi