Skocz do zawartości

[ODRZUCONE][Podanie] Kamil

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

1. Imię:Kamil

2. Kontakt: steam : Keymil~

3. Lokalizacja:Kujawsko-Pomorskie

4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a: W cs'a gram codziennie po mniej więcej 3-4h

5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): Cały czas gdy jestem w domu...+/- 5h

6. Posty (min. 500 sensownych):Niewiele już brakuje, nigdy fanem nabijania postów nie byłem.

7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Moderowanie dla mnie jest jak hobby, wiele razu funkcje Moderatora pełniłem i chciałbym dbać o porządek na forum.

8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Całe forum.

9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Sądzę, że potrafię się dogadywać z ludźmi ( sami niech ocenią ) - zawsze pomocny i sprawiedliwy

10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Jest

11. Coś o sobie: Większośc osób mnie tu już zna, wczoraj zrezygnowałem z funkcji Admina w postaci pożegnania. Z pewnych już opisanych powodów, lecz jak już wspomniałem - funkcja Moderatora, to moje hobby i chciałbym znów sprawować ten obowiązek. Myślę, że wielkich problemów ze mną nie było, warnów nie miałem (1) prawdziwy, kilka dla testów i 1 z włamu na konto Chudego. Chciałbym dostać szansę sprawdzenia się w tej roli, jeśli nie otrzymam szansy, to świat się nie zawali - utrzymam swoje pożegnanie. Mimo tego, że się pożegnałem, to każdy może na moją pomoc liczyć, a gdybym szansę dostał, to bym poświęcał wiele czasu na forum.

12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): W skali 1-10 oceniam na 8,5

13. Obowiązkowe mikro:Posiadam

Jeszcze wczoraj się żegnaliśmy. 

Nie spełnianie któregoś z powyższych punktów dyskwalifikuje Cię z bycia Moderatorem na naszej sieci. Pisanie podania ze świadomością nie spełniania wszystkich kryteriów traktujemy jako łamanie zasad panujących na forum. Konsekwencją tego będzie przyznanie punktu ostrzeżeń. 

Tak też się stanie.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

ypli.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko sieciowego moderatora. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• 1 year later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...