Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 #201257 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 1. Imię:Kamil 2. Kontakt: steam : Keymil~ 3. Lokalizacja:Kujawsko-Pomorskie 4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a: W cs'a gram codziennie po mniej więcej 3-4h 5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): Cały czas gdy jestem w domu...+/- 5h 6. Posty (min. 500 sensownych):Niewiele już brakuje, nigdy fanem nabijania postów nie byłem. 7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Moderowanie dla mnie jest jak hobby, wiele razu funkcje Moderatora pełniłem i chciałbym dbać o porządek na forum. 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Całe forum. 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Sądzę, że potrafię się dogadywać z ludźmi ( sami niech ocenią ) - zawsze pomocny i sprawiedliwy 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Jest 11. Coś o sobie: Większośc osób mnie tu już zna, wczoraj zrezygnowałem z funkcji Admina w postaci pożegnania. Z pewnych już opisanych powodów, lecz jak już wspomniałem - funkcja Moderatora, to moje hobby i chciałbym znów sprawować ten obowiązek. Myślę, że wielkich problemów ze mną nie było, warnów nie miałem (1) prawdziwy, kilka dla testów i 1 z włamu na konto Chudego. Chciałbym dostać szansę sprawdzenia się w tej roli, jeśli nie otrzymam szansy, to świat się nie zawali - utrzymam swoje pożegnanie. Mimo tego, że się pożegnałem, to każdy może na moją pomoc liczyć, a gdybym szansę dostał, to bym poświęcał wiele czasu na forum. 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): W skali 1-10 oceniam na 8,5 13. Obowiązkowe mikro:Posiadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 #201259 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Ty już odszedles, na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 #201261 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 http://multi-head.pl/topic/39496-adios-multihead/ chyba następny łowca rang Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 27 Sierpnia 2014 Premium Inwestor Support Admin VIP #201263 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Przeciez ty odszedles?! bez sensu na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 27 Sierpnia 2014 #201264 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Kamil hmm ogólnie to to byś się nadawał (nie mam do Ciebie zastrzeżeń) ale wczorajsza rezygnacja + niespełnione 500 postów, muszę dać NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 27 Sierpnia 2014 #201266 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Jeszcze wczoraj się żegnaliśmy. Nie spełnianie któregoś z powyższych punktów dyskwalifikuje Cię z bycia Moderatorem na naszej sieci. Pisanie podania ze świadomością nie spełniania wszystkich kryteriów traktujemy jako łamanie zasad panujących na forum. Konsekwencją tego będzie przyznanie punktu ostrzeżeń. Tak też się stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 27 Sierpnia 2014 #201267 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko sieciowego moderatora. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361833 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Moderator " do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi