bydlak Napisano 27 Sierpnia 2014 #201220 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 1. Imię:Dawid 2. Kontakt:Pw,steam 3. Lokalizacja:Olsztyn 4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a:Od 3 do 5 godzin dziennie 5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około):Trudno określić ale naprawdę dużo 6. Posty (min. 500 sensownych):Tak 7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie):Chciałbym pomóc dla moderatorów, prowadzić to forum i dbać o ie. 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum:To już zależy od Administracji jaki, jakie działy mi przydzielą 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi:Tak myślę ze jest. 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności:Jak najbardziej tak 11. Coś o sobie:Hmm jestem miłą sympatyczną osobą, mam prawie 23 lata, na co dzień pracuję i grywam w cs 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?):Tak miałem już moderatora jak i super moderatora 13. Obowiązkowe mikro:Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 #201229 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Jak dla mnie neutral. Twoje podanie mnie nie przekonało. Trochę pisane na szybko,ale oke Dlaczego neutral? Bo widzę o wiele lepsze podania w tej chwili od twego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 27 Sierpnia 2014 #201253 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Niestety na swoim koncie otrzymałeś już trzy ostrzeżenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 27 Sierpnia 2014 #201254 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko sieciowego moderatora. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi