bydlak Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 1. Imię:Dawid 2. Kontakt:Pw,steam 3. Lokalizacja:Olsztyn 4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a:Od 3 do 5 godzin dziennie 5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około):Trudno określić ale naprawdę dużo 6. Posty (min. 500 sensownych):Tak 7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie):Chciałbym pomóc dla moderatorów, prowadzić to forum i dbać o ie. 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum:To już zależy od Administracji jaki, jakie działy mi przydzielą 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi:Tak myślę ze jest. 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności:Jak najbardziej tak 11. Coś o sobie:Hmm jestem miłą sympatyczną osobą, mam prawie 23 lata, na co dzień pracuję i grywam w cs 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?):Tak miałem już moderatora jak i super moderatora 13. Obowiązkowe mikro:Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Jak dla mnie neutral. Twoje podanie mnie nie przekonało. Trochę pisane na szybko,ale oke Dlaczego neutral? Bo widzę o wiele lepsze podania w tej chwili od twego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Niestety na swoim koncie otrzymałeś już trzy ostrzeżenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko sieciowego moderatora. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi