Skocz do zawarto艣ci

[ODRZUCONE]Dolec?

JNSRR

Rekomendowane odpowiedzi

1. Imi臋: Dawid

2. Kontakt: steam, forum, gg.

3. Lokalizacja: Pozna艅 :D

4. Czas jaki po艣wi臋casz dla cs'a: 4-6h

5. Czas kt贸ry po艣wi臋casz dziennie na forum (oko艂o): oko艂o tyle co na cs.

6. Posty (min. 500 sensownych): Jest.

7. Co chcia艂by艣 zrobi膰 na Forum (uzasadnienie): Naprawi膰 uprawnienia rang膮 + ogarnianie forum :)

8. Dzia艂 kt贸rym chcia艂by艣 si臋 zajmowa膰 na forum: jaki dostan臋 :) ale tak to g艂贸wnie serwery i CS:GO.

9. Posiadanie umiej臋tno艣ci wsp贸艂pracy z lud藕mi: jest.

10. Posiadanie cierpliwo艣ci i systematyczno艣ci: jest.

11. Co艣 o sobie: Mam 15 lat, prawi 16. Gram na m-h od 8miesi臋cy, jestem aktualnie modkiem ts3 oraz adm. jaila i redaktorem.

12. Do艣wiadczenie (czy zajmowa艂e艣 ju偶 kiedy艣 takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obs艂udze skryptu IPB?): bardzo du偶a :) mpcforum, modek przez 2 lata.

13. Obowi膮zkowe mikro: Jest.

@edit

je偶eli kto艣 chce link do konta pisa膰 PW!!!!

@reprezentant:

jak idziesz do klubu pi艂karskiego od 16 lat, a urodziny masz w Wrze艣niu (28), to oni Ci臋 uznaj膮 za 15latka, czy 16latka? Wi臋c tak: taktuj膮 Ci臋 jako 16latka.

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Urodziny:Listopad 23, 1998

Nie spe艂nianie kt贸rego艣 z powy偶szych punkt贸w dyskwalifikuje Ci臋 z bycia Moderatorem na naszej sieci. Pisanie podania ze 艣wiadomo艣ci膮 nie spe艂niania wszystkich kryteri贸w traktujemy jako 艂amanie zasad panuj膮cych na forum. Konsekwencj膮 tego b臋dzie przyznanie punktu ostrze偶e艅.

JEstem na nie , nie spe艂niasz wymaga艅.

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Pewnie,偶e TAK. Cz艂owiek ogarni臋ty i z dobr膮 znajomo艣ci膮 ortografii. Na pewno sobie poradzi. Niewa偶ne,偶e ma te 15 lat. Ogarnie na pewno.

Odno艣nik do komentarza

Tak jak ju偶 wy偶ej by艂o napisane, jeste艣 wed艂ug wielu typowym 艂owc膮 rang.

Masz jak膮艣 list臋, z kt贸rej odhaczasz kolejne rangi?

Co chwil臋 jak jak膮艣 rang臋 otrzymywa艂e艣, to za chwil臋 j膮 oddawa艂e艣.

Poza tym nie spe艂niasz warunku wiekowego.

Jestem na nie.

Odno艣nik do komentarza

Jestem na nie.

Rangi kt贸re posiadam/posiada艂em:

- ADM JAIL (To ka偶dy wiedzia艂, 偶e wystartuj臋)

- Redaktor (nadal jestem)

- Modek TS3. (do艣膰 d艂ugo jestem)

- recenzent, (1 miesi膮c)

- adm cod40k, (mimo i偶 nie lubi臋 cod贸w by艂em adm 1/2miesi膮ce, nadana automatycznie)

- adm dd2/inf (kr贸tko bylem, poniewa偶 wszed艂 obowi膮zek ogarniania COD40k, za jaila. )

- grafik. (do艣膰 d艂ugo by艂em grafikiem)

TO jest ca艂a rozpiska moich rang, kt贸re mia艂em i kt贸re mam. Wi臋c, czy jestem 艂owc膮 rang?聽 w por贸wnaniu do freeza to nie mam/mia艂em du偶o rang :P i nie wmawiajcie mi 偶e jestem 艂owc膮 rang -.-, jakbym nim by艂. To ta lista by艂a by 2 razy d艂u偶sza.

(sorki je偶eli nie mo偶na si臋 wypowiada膰)

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Jestem na nie.

Jestem na nie. Jeste艣 za m艂ody + masz ju偶 moderatora ts i tam dzia艂aj.

Nie spelniasz wymagqn , czyli wieku . Jestem na NIE.

Osobi艣cie chyba nie mam nic do dodania, wszystko zosta艂o wspomniane w trzech zacytowanych postach. Jestem na nie.

Odno艣nik do komentarza

Rangi kt贸re posiadam/posiada艂em:

- ADM JAIL (To ka偶dy wiedzia艂, 偶e wystartuj臋)

- Redaktor (nadal jestem)

- Modek TS3. (do艣膰 d艂ugo jestem)

- recenzent, (1 miesi膮c)

- adm cod40k, (mimo i偶 nie lubi臋 cod贸w by艂em adm 1/2miesi膮ce, nadana automatycznie)

- adm dd2/inf (kr贸tko bylem, poniewa偶 wszed艂 obowi膮zek ogarniania COD40k, za jaila. )

- grafik. (do艣膰 d艂ugo by艂em grafikiem)

TO jest ca艂a rozpiska moich rang, kt贸re mia艂em i kt贸re mam. Wi臋c, czy jestem 艂owc膮 rang?聽 w por贸wnaniu do freeza to nie mam/mia艂em du偶o rang :P i nie wmawiajcie mi 偶e jestem 艂owc膮 rang -.-, jakbym nim by艂. To ta lista by艂a by 2 razy d艂u偶sza.

(sorki je偶eli nie mo偶na si臋 wypowiada膰)

Hmm nie chodzi tylko o te co dosta艂e艣, ale te偶 o to ile sk艂ada艂e艣 poda艅.

W dodatku pierwszy z Twoich wywiad贸w z Multi, kt贸ry zosta艂 szybko zamkni臋ty. Pogrzeba艂e艣 sobie tym szans臋, poniewa偶 poziom jaki tam zosta艂 ukazany to..

Tak jak m贸wi艂em nic do Ciebie nie mam, ale jest za wcze艣nie.

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Jestem na NIE:

+wymagania

-Wyj膮tek wiek no niestety

-Rezygnowa艂e艣 z rang

+Znamy cie

Chcia艂bym na tak ale niestety

Odno艣nik do komentarza

Wiek, wiek. W ka偶dym podaniu wiek. Najlepszy kandydatem by艂 Freezu, ale nie, bo wiek. Skoro wiek to nie rozumiem jakim cudem Jupiczek mia艂 super moderatora w wieku 12 lat... Przecie偶 wiek.

Co do podania jestem na tak.聽 Dolec jest aktywny, ogarnia. :)

Odno艣nik do komentarza

Wszyscy "wiek", "wiek". Uwa偶acie im starszy tym bardziej ogarni臋ty ?! To do艣wiadczenie, zas艂ugi i zaanga偶owanie, powinno by膰 promowane. Bo po kij, Ci wiek jak ogarniasz lepiej od 30latka (je偶eli kto艣 ma 30 lat i siedzi na sieci, bez urazy :P to jest przyk艂ad.) Tak jak gurna napisa艂, jupik mia艂 12 lat, a mia艂 SM. Nie wiem, jak mu to wychodzi艂o, ale mia艂...

+

zrezygnowa艂em z rang:

grafik, adm dd2/inf, admin cod40k, recenzent:

Stara艂em si臋 o:

UBT, wcze艣niej modka, adm CSGO FFA.

hm, ma艂o i to jest "艂owca rang".

@down,

W podaniu nie przeklinam ? Dobijaj膮 mi osoby "masz sporo rang i Ci wystarczy", je偶eli mia艂 by艣 3 rangi oraz by艂a by otwarta rekrutacja na modka, sam by艣 z艂o偶y艂 podanie :) a poza tym sk膮d wiesz ile rang mi wystarczy :D, mo偶e ja chce mie膰 wszystkie :P

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Nie przeklinaj w podaniu . Jestem na NIE . Masz sporo rang i Ci wystarcz膮 :) Og贸lnie rekrutacja jest denna i ka偶de podanie powinno by膰 odrzucone . Jedynymi odpowiednimi kandydatami na to stanowisko s膮 Frizu i Teezik . Up. Edytowa艂e艣 post zamiast chu* jest kij :) Moderator nie powinien chyba k艂ama膰 :)

Odno艣nik do komentarza

Bo takie s膮 wymagania i kto艣 z g贸ry ustali艂, 偶e dolna granica wieku, to 16.

Tak samo kto艣 ustali艂 doln膮 granic臋 post贸w na 500, a niekt贸rzy nie pisz膮 w ka偶dym temacie i nie maj膮 tych post贸w, a mog膮 by膰 ogarni臋ci.

Wypowiada艂em si臋 ju偶 w podaniu, ale omin膮艂em jedn膮 kwesti臋, a nie zostanie zobaczona po edytowaniu. bo daleko jest.

Jako, 偶e nie cierpi臋 os贸b, kt贸re robi膮 b艂臋dy ortograficzne i zawsze ich poprawiam(nie wiem czy to jednorazowa wpadka, czy te偶 nie), ale jak dla mnie Moderator powinien nienagannie pisa膰 po polsku(tj. nie robi膰 b艂臋d贸w)

JNSRR, 聽napisa艂:

3 posty pod rz膮d聽聽 :)

nie darzy艂o Ci si臋 2 razy, tylko z 10 ja Ci臋 upomina艂em.

"MULTIADMIN" od zawsze by艂 p艂atny........ - MULTIADMIN =聽dwa lub wi臋cej admin贸w na聽k膮cie.

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...