JNSRR Napisano 27 Sierpnia 2014 #201200 Udost臋pnij Napisano 27 Sierpnia 2014 1. Imi臋: Dawid 聽 2. Kontakt: steam, forum, gg. 聽 3. Lokalizacja: Pozna艅 聽 4. Czas jaki po艣wi臋casz dla cs'a: 4-6h 聽 5. Czas kt贸ry po艣wi臋casz dziennie na forum (oko艂o): oko艂o tyle co na cs. 聽 6. Posty (min. 500 sensownych): Jest. 聽 7. Co chcia艂by艣 zrobi膰 na Forum (uzasadnienie): Naprawi膰 uprawnienia rang膮 + ogarnianie forum 聽 8. Dzia艂 kt贸rym chcia艂by艣 si臋 zajmowa膰 na forum: jaki dostan臋 ale tak to g艂贸wnie serwery i CS:GO. 聽 9. Posiadanie umiej臋tno艣ci wsp贸艂pracy z lud藕mi: jest. 聽 10. Posiadanie cierpliwo艣ci i systematyczno艣ci: jest. 聽 11. Co艣 o sobie: Mam 15 lat, prawi 16. Gram na m-h od 8miesi臋cy, jestem aktualnie modkiem ts3 oraz adm. jaila i redaktorem. 聽 12. Do艣wiadczenie (czy zajmowa艂e艣 ju偶 kiedy艣 takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obs艂udze skryptu IPB?): bardzo du偶a mpcforum, modek przez 2 lata. 聽 13. Obowi膮zkowe mikro: Jest. 聽 聽 聽 @edit 聽 je偶eli kto艣 chce link do konta pisa膰 PW!!!! 聽 聽 聽 @reprezentant: 聽 jak idziesz do klubu pi艂karskiego od 16 lat, a urodziny masz w Wrze艣niu (28), to oni Ci臋 uznaj膮 za 15latka, czy 16latka? Wi臋c tak: taktuj膮 Ci臋 jako 16latka. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
MultiPlayGames Napisano 27 Sierpnia 2014 #201207 Udost臋pnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Na tak聽 聽 -ogarni臋ty 聽 -Dobre do艣wiadczenie 聽MpcForum to jednak co艣聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 27 Sierpnia 2014 #201208 Udost臋pnij Napisano 27 Sierpnia 2014 聽 Wiek:15 lat 聽 聽 Urodziny:Listopad 23, 1998 聽 聽 聽 聽 Nie spe艂nianie kt贸rego艣 z powy偶szych punkt贸w dyskwalifikuje Ci臋 z bycia Moderatorem na naszej sieci. Pisanie podania ze 艣wiadomo艣ci膮 nie spe艂niania wszystkich kryteri贸w traktujemy jako 艂amanie zasad panuj膮cych na forum. Konsekwencj膮 tego b臋dzie przyznanie punktu ostrze偶e艅. 聽 聽 聽 聽 聽 JEstem na nie , nie spe艂niasz wymaga艅. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 27 Sierpnia 2014 #201210 Udost臋pnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Hmm @JNSRR powiem CI tak masz 3 rangi obecnie. W przesz艂o艣ci wiele razy sk艂ada艂e艣 r贸偶nego rodzaju podania, albo rezygnowa艂e艣 z tego co dosta艂e艣. Og贸lnie nic do Ciebie nie mam ale聽 niestety jestem na nie. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 #201211 Udost臋pnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Pewnie,偶e TAK. Cz艂owiek ogarni臋ty i z dobr膮 znajomo艣ci膮 ortografii. Na pewno sobie poradzi. Niewa偶ne,偶e ma te 15 lat. Ogarnie na pewno. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 #201213 Udost臋pnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Jestem na TAK!!!! 聽 聽 聽 聽 聽 1. Jest fajny, 聽 2. Lovciam go, 聽 3.Ogarnia. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 27 Sierpnia 2014 #201215 Udost臋pnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Jestem na nie z powodu tego i偶 jeste艣 艂owca rang, nie wiem czy by艂 policzy艂 na palach jednej r臋ki ile ich ju偶 mia艂e艣 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Livio Napisano 27 Sierpnia 2014 #201292 Udost臋pnij Napisano 27 Sierpnia 2014 C贸偶 jestem na tak kolega ogarniety pomocny daje rade聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 27 Sierpnia 2014 #201299 Udost臋pnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Na TAK, ogarnia. Wymagania spe艂nione. Wida膰 偶e du偶o siedzi 60dni na forum 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 27 Sierpnia 2014 #201386 Udost臋pnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Jestem na TAK: 聽 -Aktywny na forum聽 聽 -Mi艂y聽 聽 -Pomocny聽 聽 Powodzenia ! 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 28 Sierpnia 2014 #201622 Udost臋pnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Tak jak ju偶 wy偶ej by艂o napisane, jeste艣 wed艂ug wielu typowym 艂owc膮 rang. 聽 Masz jak膮艣 list臋, z kt贸rej odhaczasz kolejne rangi? 聽 Co chwil臋 jak jak膮艣 rang臋 otrzymywa艂e艣, to za chwil臋 j膮 oddawa艂e艣. 聽 Poza tym nie spe艂niasz warunku wiekowego. 聽 Jestem na nie. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 28 Sierpnia 2014 #201634 Udost臋pnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Nie spelniasz wymagqn , czyli wieku . Jestem na NIE. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 28 Sierpnia 2014 #201635 Udost臋pnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Na tak. 聽 聽 聽 Widz臋 偶e jeste艣 aktywny co jest najwa偶niejsze.聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 28 Sierpnia 2014 Autor #201639 Udost臋pnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Tak jak ju偶 wy偶ej by艂o napisane, jeste艣 wed艂ug wielu typowym 艂owc膮 rang. 聽 Masz jak膮艣 list臋, z kt贸rej odhaczasz kolejne rangi? 聽 Co chwil臋 jak jak膮艣 rang臋 otrzymywa艂e艣, to za chwil臋 j膮 oddawa艂e艣. 聽 Poza tym nie spe艂niasz warunku wiekowego. 聽 Jestem na nie. 聽 聽 聽 Rangi kt贸re posiadam/posiada艂em: 聽 - ADM JAIL (To ka偶dy wiedzia艂, 偶e wystartuj臋) 聽 - Redaktor (nadal jestem) 聽 - Modek TS3. (do艣膰 d艂ugo jestem) 聽 - recenzent, (1 miesi膮c) 聽 - adm cod40k, (mimo i偶 nie lubi臋 cod贸w by艂em adm 1/2miesi膮ce, nadana automatycznie) 聽 - adm dd2/inf (kr贸tko bylem, poniewa偶 wszed艂 obowi膮zek ogarniania COD40k, za jaila. ) 聽 - grafik. (do艣膰 d艂ugo by艂em grafikiem) 聽 聽 聽 TO jest ca艂a rozpiska moich rang, kt贸re mia艂em i kt贸re mam. Wi臋c, czy jestem 艂owc膮 rang?聽 w por贸wnaniu do freeza to nie mam/mia艂em du偶o rang i nie wmawiajcie mi 偶e jestem 艂owc膮 rang -.-, jakbym nim by艂. To ta lista by艂a by 2 razy d艂u偶sza. 聽 (sorki je偶eli nie mo偶na si臋 wypowiada膰) 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 28 Sierpnia 2014 #201648 Udost臋pnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Mimo tego, 偶e jeste艣 pomocny, ogarni臋ty i z pewno艣ci膮 by艣 sobie poradzi艂 jako moderator jestem neutralny z przychylno艣ci膮 na tak. Skoro ka偶dego traktujemy tak samo, Twoje podanie, podobnie jak moje i reszty, powinno zosta膰 zamkni臋te. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 28 Sierpnia 2014 #201732 Udost臋pnij Napisano 28 Sierpnia 2014 Jestem na nie. Jeste艣 za m艂ody + masz ju偶 moderatora ts i tam dzia艂aj. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 28 Sierpnia 2014 #201800 Udost臋pnij Napisano 28 Sierpnia 2014 聽 Tak jak ju偶 wy偶ej by艂o napisane, jeste艣 wed艂ug wielu typowym 艂owc膮 rang. 聽 Masz jak膮艣 list臋, z kt贸rej odhaczasz kolejne rangi? 聽 Co chwil臋 jak jak膮艣 rang臋 otrzymywa艂e艣, to za chwil臋 j膮 oddawa艂e艣. 聽 Poza tym nie spe艂niasz warunku wiekowego. 聽 Jestem na nie. 聽 聽 聽 聽 聽 Jestem na nie. Jeste艣 za m艂ody + masz ju偶 moderatora ts i tam dzia艂aj. 聽 聽 聽 聽 聽 Nie spelniasz wymagqn , czyli wieku . Jestem na NIE. 聽 聽 聽 聽 聽 聽 Osobi艣cie chyba nie mam nic do dodania, wszystko zosta艂o wspomniane w trzech zacytowanych postach. Jestem na nie. 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 28 Sierpnia 2014 #201827 Udost臋pnij Napisano 28 Sierpnia 2014 聽 聽 聽 Rangi kt贸re posiadam/posiada艂em: 聽 - ADM JAIL (To ka偶dy wiedzia艂, 偶e wystartuj臋) 聽 - Redaktor (nadal jestem) 聽 - Modek TS3. (do艣膰 d艂ugo jestem) 聽 - recenzent, (1 miesi膮c) 聽 - adm cod40k, (mimo i偶 nie lubi臋 cod贸w by艂em adm 1/2miesi膮ce, nadana automatycznie) 聽 - adm dd2/inf (kr贸tko bylem, poniewa偶 wszed艂 obowi膮zek ogarniania COD40k, za jaila. ) 聽 - grafik. (do艣膰 d艂ugo by艂em grafikiem) 聽 聽 聽 TO jest ca艂a rozpiska moich rang, kt贸re mia艂em i kt贸re mam. Wi臋c, czy jestem 艂owc膮 rang?聽 w por贸wnaniu do freeza to nie mam/mia艂em du偶o rang i nie wmawiajcie mi 偶e jestem 艂owc膮 rang -.-, jakbym nim by艂. To ta lista by艂a by 2 razy d艂u偶sza. 聽 (sorki je偶eli nie mo偶na si臋 wypowiada膰) 聽 聽 Hmm nie chodzi tylko o te co dosta艂e艣, ale te偶 o to ile sk艂ada艂e艣 poda艅. 聽 W dodatku pierwszy z Twoich wywiad贸w z Multi, kt贸ry zosta艂 szybko zamkni臋ty. Pogrzeba艂e艣 sobie tym szans臋, poniewa偶 poziom jaki tam zosta艂 ukazany to.. 聽 Tak jak m贸wi艂em nic do Ciebie nie mam, ale jest za wcze艣nie. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 29 Sierpnia 2014 #202174 Udost臋pnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Jestem na NIE: 聽 聽 聽 +wymagania 聽 -Wyj膮tek wiek no niestety 聽 -Rezygnowa艂e艣 z rang 聽 +Znamy cie 聽 聽 聽 Chcia艂bym na tak ale niestety 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 29 Sierpnia 2014 #202631 Udost臋pnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Wiek, wiek. W ka偶dym podaniu wiek. Najlepszy kandydatem by艂 Freezu, ale nie, bo wiek. Skoro wiek to nie rozumiem jakim cudem Jupiczek mia艂 super moderatora w wieku 12 lat... Przecie偶 wiek. 聽 聽 Co do podania jestem na tak.聽 Dolec jest aktywny, ogarnia. 聽 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 29 Sierpnia 2014 #202665 Udost臋pnij Napisano 29 Sierpnia 2014 Niestety wybierasz przy innych kandydatach. Moim zdaniem powiniene艣 spr贸bowa膰 w kolejne rekrutacji. Nie Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 30 Sierpnia 2014 Autor #202778 Udost臋pnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Wszyscy "wiek", "wiek". Uwa偶acie im starszy tym bardziej ogarni臋ty ?! To do艣wiadczenie, zas艂ugi i zaanga偶owanie, powinno by膰 promowane. Bo po kij, Ci wiek jak ogarniasz lepiej od 30latka (je偶eli kto艣 ma 30 lat i siedzi na sieci, bez urazy to jest przyk艂ad.) Tak jak gurna napisa艂, jupik mia艂 12 lat, a mia艂 SM. Nie wiem, jak mu to wychodzi艂o, ale mia艂... 聽 + 聽 zrezygnowa艂em z rang: 聽 grafik, adm dd2/inf, admin cod40k, recenzent: 聽 Stara艂em si臋 o: 聽 UBT, wcze艣niej modka, adm CSGO FFA. 聽 聽 聽 hm, ma艂o i to jest "艂owca rang". 聽 聽 聽 @down, 聽 W podaniu nie przeklinam ? Dobijaj膮 mi osoby "masz sporo rang i Ci wystarczy", je偶eli mia艂 by艣 3 rangi oraz by艂a by otwarta rekrutacja na modka, sam by艣 z艂o偶y艂 podanie a poza tym sk膮d wiesz ile rang mi wystarczy , mo偶e ja chce mie膰 wszystkie 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 30 Sierpnia 2014 #202781 Udost臋pnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Nie przeklinaj w podaniu . Jestem na NIE . Masz sporo rang i Ci wystarcz膮 Og贸lnie rekrutacja jest denna i ka偶de podanie powinno by膰 odrzucone . Jedynymi odpowiednimi kandydatami na to stanowisko s膮 Frizu i Teezik . Up. Edytowa艂e艣 post zamiast chu* jest kij Moderator nie powinien chyba k艂ama膰 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 30 Sierpnia 2014 #202783 Udost臋pnij Napisano 30 Sierpnia 2014 Bo takie s膮 wymagania i kto艣 z g贸ry ustali艂, 偶e dolna granica wieku, to 16. 聽 Tak samo kto艣 ustali艂 doln膮 granic臋 post贸w na 500, a niekt贸rzy nie pisz膮 w ka偶dym temacie i nie maj膮 tych post贸w, a mog膮 by膰 ogarni臋ci. 聽 聽 聽 聽 聽 Wypowiada艂em si臋 ju偶 w podaniu, ale omin膮艂em jedn膮 kwesti臋, a nie zostanie zobaczona po edytowaniu. bo daleko jest. 聽 Jako, 偶e nie cierpi臋 os贸b, kt贸re robi膮 b艂臋dy ortograficzne i zawsze ich poprawiam(nie wiem czy to jednorazowa wpadka, czy te偶 nie), ale jak dla mnie Moderator powinien nienagannie pisa膰 po polsku(tj. nie robi膰 b艂臋d贸w) 聽 JNSRR, 聽napisa艂: 聽 3 posty pod rz膮d聽聽 聽 聽 聽 nie darzy艂o Ci si臋 2 razy, tylko z 10 ja Ci臋 upomina艂em. 聽 "MULTIADMIN" od zawsze by艂 p艂atny........ - MULTIADMIN =聽dwa lub wi臋cej admin贸w na聽k膮cie. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 31 Sierpnia 2014 #203377 Udost臋pnij Napisano 31 Sierpnia 2014 EEEE??? Na tak! 聽 Wiek 聽 Super cz艂owiek 聽 Kultura 聽 Ogarnia wszystko 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi