Gość Guest Napisano 26 Sierpnia 2014 #200693 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Witam, posiadam swój serwer CS 1.6 i mam bardzo ciekawy problem... Dziś gdy graliśmy na serwerze wszedł typ który nie wiem jakim cudem posiadał Administratora, zbanował innego admina, i biegał odpalony, co najlepsze, nie dało się tego typa zbanować, ani mu dać kick-a, co najlepsze, Gdy wciskałem TAB by sprawdzić jaki ma nick, to cały czas ten nick się zmieniał na nicki graczy którzy grają, i zbanowałem przez to sam, 3 osoby z serwera... Może mi ktoś wyjaśnić co to jest, jak zabezpieczyć się przed takim gównem, bo pierwszy raz widzę żeby ktoś mógł zmieniać sobie nick-i i jakimś cudem mieć admina... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 26 Sierpnia 2014 #200755 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Masz słabo zabezpieczony serwer. Więcej informacji mogę ci podesłać na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 22 Września 2014 #212433 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Brak zainteresowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 22 Września 2014 #212434 Udostępnij Napisano 22 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi