Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Pożegnanie RyŚka

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie !

Dziękuję Wszystkim za grę ;) Byłem z wami sporo czasu, a z ip mojego ulubionego serwera, czyli dd2/inf na prawdę bardzoo długo zanim jeszcze trafił on w ręce właścicieli Multi-Head.pl ;) W szczególności podziękowania dla zbanowanego na forum człowieka o nicku "buła", lecz na tym forum jako "bucza", czyli dawnego właściciela ip serwera dd2/inf. Gdyby nie on pewnie nigdy bym tu nie zagrał ;) Ziomek jest na prawdę PRAWY, lecz niestety ma tutaj bana na forum bo chciał aby ta serwerownia była jeszcze lepsza, lecz źle się za to zabrał. Co do mnie to dzięki za grę wszystkim adminom dd2/inf bo to z nimi spędzało się najwięcej czasu xD Nadszedł ten czas, kiedy trzeba powiedzieć STOP, ponieważ dalej tak być nie może. Zwykli admini od dłuższego czasu są poniżani przez osoby wyższe rangą, lub tzw. "Vipy"(nie będę tutaj wymieniał dokładnie, gdyż byłoby to nie na miejscu). Nie raz admin bał się banować za obrazę czy też groźby lub inne nieodpowiednie sytuacje na serwerze bo za chwile leciała skarga a adminowi nikt nie pomoże, bo zazwyczaj kończyło się na upomnieniu admina lub zabraniu rangi(nawet bany na krótszą metę), a wtedy gracze i admini na serwerze stają się niemal równi jak w przypadku serwera dd2/inf gdzie zbanowani słusznie gracze od razu lecieli pisać skargę   ;) Sytuacja została opanowana, lecz dalej są pewne problemy. Nie może być tak, że admin traci wszelkie rangi z byle powodu. H@ choć jest osobą o najwyższej randze to też powinien mieć jakieś zasady i ograniczenia. Jak można zabrać rangi wzorowemu administratorowi serwera za to, że się zachciało zdjęcia jakiejś dziewczyny, którą poznało się po drugiej stronie kabla ?  Osoby najwyżej usadowione lekceważą prośby, starania osób niższych rangą. Sam nie raz prosiłem o zmiany na serwerze, o wyjaśnienie nieobecności lub innych spraw. W związku z zaistniałą sytuacją z byłym adminem dupadupadupadupa, oraz z powodów wypisanych powyżej, zdecydowałem się odejść z sieci. Proszę o zabranie mi praw admina na serwerze dd2/inf, jak również wszelkich rang na forum. Dzięki jeszcze raz ;)

Pozdrawiam,

RyChu

Proszę o nie zamykanie tematu zbyt szybko ;) Jest to pożegnanie, każdy powinien mieć prawo do pożegnania się ;) Russkanowi się nie udało jego temat już jest zamknięty tak więc Russkan ! Niewielu takich jest jak ty xD Słyszymy się na ts xD bye

Moja wypowiedź nie miała na celu obrażenia kogokolwiek, wyraziłem tylko swoją opinię, stwierdziłem tylko fakty.

Nie chce mi się wierzyć w to co wy wypisujecie. Okłamujmy się nawzajem, róbmy to z premedytacją i klepmy takie osoby po plecach. Od dłuższego czasu ktoś próbował zrobić ze mnie idiotę, ale widocznie nie ma w tym nic złego. Dzisiaj się dowiaduję, że były admin jednak tej osoby nie znał, mimo że wcześniej inaczej ze mną rozmawiał. Dlaczego dowiadujemy się o tym teraz? Ktoś wam mydli oczy, a wy w to frajersko wierzycie.

H@ choć jest osobą o najwyższej randze to też powinien mieć jakieś zasady i ograniczenia.

Gdybym nie miał zasad, dawałbym się robić w bambuko na każdym kroku. Admina stracił za kłamstwo, postarajcie się to zrozumieć. Bynajmniej ja to tak odbieram, przez jakieś 3 miesiące próbowano mnie zrobić w balona. To jest waszym zdaniem normalne?

Aaa i nie chce słyszeć więcej, że wy (buntownicy z wyboru)  namawiacie innych adminów do rezygnacji, a jak się nie zgodzą to ich obrażać za to, że zachowują rozsądek i mają coś w głowie, a nie pod wpływem impulsu rezygnują (a nie znają sytuacji). To się dobrze nie skończy obiecuje.

Aaa i nie chce słyszeć więcej, że wy (buntownicy z wyboru)  namawiacie innych adminów do rezygnacji, a jak się nie zgodzą to ich obrażać za to, że zachowują rozsądek i mają coś w głowie, a nie pod wpływem impulsu rezygnują (a nie znają sytuacji). To się dobrze nie skończy obiecuje.

Pokazali już swoją kulturę po rezygnacji zaraz na serwerze, gadając głupoty przez mikro, więcej nic do dodania nie mam, trzymaj się Ty jak i cała wasza reszta. Miło było Cię poznać .

Ja się z Tobą nie żegnam, jeszcze się zobaczymy :P

Dzisiaj się dowiaduję, że były admin jednak tej osoby nie znał, mimo że wcześniej inaczej ze mną rozmawiał. Dlaczego dowiadujemy się o tym teraz? Ktoś wam mydli oczy, a wy w to frajersko wierzycie.

Źle mnie zrozumiałeś. Gdy pisałem, że jej jednaj nie znam chodziło mi zupełnie o coś innego o czym myślisz. Chodziło mi o to, że się na niej zawiodłem ;)

Zaraz wyjdzie, że to ja wszystkich namawiam do odejścia.

Żaden pokaz debilizmu :) I dziękuję n-ty za spełnienie mojej prośby!

[align=center]Eh, szkoda dopiero co zaczęłam się utożsamiać z serwerem i siecią, a tu nagle cała gromada odchodzi :c[/align]

[align=center]No cóź do zobaczenia na mixach ! :3[/align]

[align=center] [/align]

[align=center] [/align]

[align=center] [/align]

[align=center]Osobiście nie dostałam żadnej propozycji, owszem otrzymałam wiadomość na steam od kilku adminów, że odchodzą. Jednak gdy odpisałam, że ja zostaję nie zostałam obarczona żadnymi pretensjami, chłopaki przyjeli to godnie :)[/align]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...