Gość Guest Napisano 26 Sierpnia 2014 #200342 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Moja prośba o UB bedzie inna gdyz nie dostalem Ssow ... Skacze sobie z serwera na serwer jak mi sie nudzi wszedlem na AIM/AWP/FY byly ze 4 osoby pogralem dwie rundy walnolem bongowi bodajrze banie w biegu zagralem runde wszedlem na mh-[ffa] potem chcem wejsc na AIM/AWP/FY i mam powod Ucieczka przed ssami ... Gram dosc dlugo na tej serwerowni ... mialem robione nie raz ssy za kazdym razem czyste i teraz nie wiem o co chodzi i jestem w szoku czy to moj koniec kariery na MH ? A moze na oczysczenie 1na1 z adminem ktory dal ssy aby udowodnic ze sie myli ?! A moze boi sie podjac takie wyzwanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Sierpnia 2014 #200348 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Może mi admin BadBoy[THC] wytłumaczyć co to za powód ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 26 Sierpnia 2014 #200351 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Jeżeli powód jest, ucieczka to musiałeś wyjść kiedy robił już te screeny, a nie że miał zamiar je zrobić. Może admin ma dowód, że screeny robił a Ty w tym czasie wyszedłeś. Przenoszę do odwoływań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Sierpnia 2014 #200354 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Rozmawiałem z adminem banującym Pomyłka - masz UB i wracaj do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Sierpnia 2014 #200356 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi