Gość Guest Napisano 26 Sierpnia 2014 #200137 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Nick:LooQeR Wiek:16 lat Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem już nieraz adminem i niebyło zadnych skarg mam nadzieje ze tu też bedzie dobrze Znajomość AMXX (W skali 1-10):8 Staż w CS-sie: Na steam gram od czerwca chyba ale na non steam gralem 1 rok Steam / NonSteam:steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/player/LooQeR/80.72.43.106:27022/ Dlaczego TY .!:Bardzo polubiłem ten serwer mimo że jest duzo admow, czesto admow brakuje z rana.Jestem ogarniety znam amxx i mysle ze bede sie nadawal na admina Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:1-5h(czasam tylko 30 min jak czasu nie mam a po za tym gram regularnie) Kontakt: Steam LooQeR Prosze o szybkie rozpatrzenie podania :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 26 Sierpnia 2014 #200141 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Do czasu dobicia 30h. Podanie zamykam. Po dobiciu skontaktuj się z Moderatorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 26 Sierpnia 2014 #200142 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 1 Września 2014 #204022 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Godziny dobite, podanie otwieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Września 2014 #204157 Udostępnij Napisano 1 Września 2014 Nie mam zastrzeżeń. Wymagania spelniasz poza forum, ale wierze, że to odrobisz. tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Września 2014 #204271 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Za mało widzę cb na serwie Póki co Neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Września 2014 #204287 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Sory jestem na Nie. Twoje GT nie powala. 18 minut/40 minut wiesz o tym że admin musi mieć godziny w ciągu miesiąca wyrobione.? - czas na serwerze to podstawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Września 2014 #113099 Udostępnij Napisano 2 Września 2014 Na nie - Malo cie widze na serwerze - Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakadu Napisano 5 Września 2014 #205183 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Sorry ale na nie. Nie widzę cię za często na serwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Września 2014 #205229 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 Przepraszam ze sie wypowiem znam cie z innego servera dostales bana za czitowanie a byles adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 7 Września 2014 #205028 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 Patrząc na Twoja ostatnią aktywność + to, że nie udzielasz się na forum jet równoznaczne z odrzuceniem podania, jeżeli nadrobisz ładnie gt i forum złóż podanie za 2 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 7 Września 2014 #206214 Udostępnij Napisano 7 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi