Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pozamykaliscie wszystkie tematy zwiazane z rozwojem serwera, albo ich wiekszosc.. A jeden plugin, o ktorym nie jeden gracz pisał że jest idiotyczny i bez sensu, a do tej pory nie został usunięty, wg mnie przeszkadza w grze. Chodzi o możliwość kupna dwóch granatów. Przykład prosty, dd2, było to dziś więc to nie jest przypuszczenie tylko prawdziwa sytuacja, ctki z respa spamują granatami na brame, lub na gale, dokupują te granaty i tak w kółko, buytime to 30sec, tylko 30 sec, ale to wystarczy by uniemożliwość rush no i przy okazji doprowadzić do nerwicy.. Nie chcieliście robić z serwa 4fun'a a teraz to tak wygląda i to bardzo. Mam nadzieję że zostanie to usunięte.

Napisano

W sumie kolega wyżej ma racje. Gra w pewnym momencie staje się totalną rozpierduchą. Z każdej strony hejki. Można to usunąć :)

Napisano

W sumie spam 1 granatem HE lub 2 granatami HE chyba nie robi wielkiej różnicy bo i tak uniemożliwia rush ;) Jak ktoś jest bogaty to niech marnuje sobie kase przez te 30 sekund. Raczej nikt o zdrowym rozsądku nie wejdzie w brame gdzie "spamują granatami HE". Jeden plugin, a w szczególności ten,  nie zmienia serwera ffa w serwer 4fun. Pozdrawiam

Napisano

W sumie spam 1 granatem HE lub 2 granatami HE chyba nie robi wielkiej różnicy bo i tak uniemożliwia rush ;) Jak ktoś jest bogaty to niech marnuje sobie kase przez te 30 sekund. Raczej nikt o zdrowym rozsądku nie wejdzie w brame gdzie "spamują granatami HE". Jeden plugin, a w szczególności ten,  nie zmienia serwera ffa w serwer 4fun. Pozdrawiam

A Ty to kto? grałeś w ogóle na serwerze? może zacznij wtedy dostrzeżesz problem, a jeśli myślisz że 2 he nie jest 4fun to jesteś w szerokim i głębokim błędzie...

Nie widać co kolega pisze? SPAMUJĄ tymi granatami. Nie tylko mi Angeli Underdogowi ale i graczom to przeszkadza! Przez właśnie spamy itp. Np ostatnio na dust2 he na długą z 15 ich poleciało cały team dead przez he i to się dzieje na większości map ... beznadzieja 

Napisano

Uspokoję was ;) Wróci n-ty z urlopu, to się tym zajmie, bo aktualnie i tak wątpię, że ktoś to zrobi więc nie ma co się wdawać w bezsensowną dyskusję ;)

Napisano

Uspokoję was ;) Wróci n-ty z urlopu, to się tym zajmie, bo aktualnie i tak wątpię, że ktoś to zrobi więc nie ma co się wdawać w bezsensowną dyskusję ;)

Nikt się nie denerwuje :) i to co napiszę nie jest bezsensowne... ja poprostu nie rozumiem dlaczego ktoś kto nie gra na serwerze o nim się wypowiada, wiem że może i ja nie zabraniam tylko niech k**** pomoże a nie swoje widzimisię rozwijał. Ja się nie wpiedalam w sprawy innych serwerów bo na nich nie gram na tyle czesto żeby mieć coś do powiedzenia. Tyle z mojej strony. 

Napisano

.Meli, ale to jest zadanie moderatora żeby wlepiać warny za bezsensowne wypowiedzi, więc nic tutaj nie zrobisz poza tym, że możesz mu wysłać temat na pw i napisać, że gościu nie gra na serwerze, a się wypowiada - dostanie wtedy warna ;) W tym temacie i tak nic się nie zmieni, bo dwa he i tak zostaną usunięte tylko muszę dorwać kogoś, kto może to zrobić ;) Jeśli w tej kwestii ma ktoś jeszcze coś do powiedzenia, to niech lepiej sobie daruje dalszy spam. Dwa he zostaną usunięte ;) Tutaj ewentualnie proszę poruszać inne problemy.

• Odpowiedzi 8
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...