Skocz do zawarto艣ci

[ODRZUCONE]P@N M@KUS

Go艣膰

Rekomendowane odpowiedzi

Go艣膰 Guest

Nick:P@N M@KUS

Data rejestracji na forum: niepamietam

Czas sp臋dzony na forum:nie duzo jedynie w jak chcialem zeby mnie odbanowano

Do艣wiadczenie w ocenianiu: bardzo duze kolo 10 lat gry w ta 聽gre odwersji 聽cs;i 1.1 co niektorzy pewnie nawet nie slyszeli poniewaz bylo to bardzo dawno

Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: tak bezproblemowo, posiadalem swoje serwery i na nie jednym posiadalem admina..

By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: na serwerze jedynie ssy od kolegow adminow ktorzy nie dokonca maja pojecie w tym co robia najwidoczniej...

Dlaczego Ty?: poniewaz siedze w temacie csa od bardzo dawna i ocena czy ktos uzywa dopalaczy zajmuje mi chwile

Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: nie duzo..

Co艣 od siebie: prosze o pozytyne rozpatrzenie prosby poniewaz widzialem wiele sytuacji gdzie grali odpaleni i nie bylo admina aby mozna bylo odpowiednio zareagowac...

jesli chcecie miec naprawde dobrego admina to lepiej nie traficie bo teraz gram w csa jedynie dla rozrywki i akurat trafilo na wasz serwer na ktorym napewno nie jeden gracz 聽na mnie pisal skargi dotyczace czitowania w czym napewno sie myll,i a moge jedynie pomoc wam w ocenie tych naprawde nieuczciwych...

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***

ypli.png

Witaj. Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to i偶 nie zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko administratora UnBan Team. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz raportuj ten post i popro艣 o ponowne otwarcie.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...