Gość Guest Napisano 25 Sierpnia 2014 #199701 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Nick:P@N M@KUS Wiek: 26+ Data rejestracji na forum: niepamietam Czas spędzony na forum:nie duzo jedynie w jak chcialem zeby mnie odbanowano Doświadczenie w ocenianiu: bardzo duze kolo 10 lat gry w ta gre odwersji cs;i 1.1 co niektorzy pewnie nawet nie slyszeli poniewaz bylo to bardzo dawno Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: tak bezproblemowo, posiadalem swoje serwery i na nie jednym posiadalem admina.. Byłeś banowany na forum lub serwerze?: na serwerze jedynie ssy od kolegow adminow ktorzy nie dokonca maja pojecie w tym co robia najwidoczniej... Dlaczego Ty?: poniewaz siedze w temacie csa od bardzo dawna i ocena czy ktos uzywa dopalaczy zajmuje mi chwile Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: nie duzo.. Coś od siebie: prosze o pozytyne rozpatrzenie prosby poniewaz widzialem wiele sytuacji gdzie grali odpaleni i nie bylo admina aby mozna bylo odpowiednio zareagowac... jesli chcecie miec naprawde dobrego admina to lepiej nie traficie bo teraz gram w csa jedynie dla rozrywki i akurat trafilo na wasz serwer na ktorym napewno nie jeden gracz na mnie pisal skargi dotyczace czitowania w czym napewno sie myll,i a moge jedynie pomoc wam w ocenie tych naprawde nieuczciwych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 25 Sierpnia 2014 #199704 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora UnBan Team. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi