Gość Guest Napisano 24 Sierpnia 2014 #199517 Napisano 24 Sierpnia 2014 Witam nazywam sie Gabriel nick Hybris. Specjalnie musiałem sie zarejestrować na forum żeby napisać ze zostałem zbanowany za (czitowanie) i że mam wrzucic screny ze gry. Powiem tak że mam urlop i pomyślałem że ściągne sie cs'a żeby pograć, gram od 4 dni( kiedyś za bajtla bardzo dużo przesiedziałem przed cs'em). Powiem tak steama nie posiadam, a screenów nie potrafie robić. Generalnie pisze ze admin popełnił błąd, żeby następnym razem był pewny tego. A jeśli ktoś odpisze niech powie jak sie screeny robi:P
EvO Napisano 24 Sierpnia 2014 #199549 Napisano 24 Sierpnia 2014 http://multi-head.pl/forum/88-odwo%C5%82anie-od-bana/ dostałeś ss'y, ale to już swoją drogą. Podałem Ci tam link gdzie się odwołuje od bana.
EvO Napisano 24 Sierpnia 2014 #199550 Napisano 24 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
Popularne Dni
24 Sie
3
Najaktywniejsi w tym temacie
EvO 2 posts
Popularne Dni
24 Sie 2014
3 posts