Gość Guest Napisano 24 Sierpnia 2014 #199517 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Witam nazywam sie Gabriel nick Hybris. Specjalnie musiałem sie zarejestrować na forum żeby napisać ze zostałem zbanowany za (czitowanie) i że mam wrzucic screny ze gry. Powiem tak że mam urlop i pomyślałem że ściągne sie cs'a żeby pograć, gram od 4 dni( kiedyś za bajtla bardzo dużo przesiedziałem przed cs'em). Powiem tak steama nie posiadam, a screenów nie potrafie robić. Generalnie pisze ze admin popełnił błąd, żeby następnym razem był pewny tego. A jeśli ktoś odpisze niech powie jak sie screeny robi:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 24 Sierpnia 2014 #199549 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 http://multi-head.pl/forum/88-odwo%C5%82anie-od-bana/ dostałeś ss'y, ale to już swoją drogą. Podałem Ci tam link gdzie się odwołuje od bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 24 Sierpnia 2014 #199550 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi