Guest Guest Posted August 24, 2014 #199517 Share Posted August 24, 2014 Witam nazywam sie Gabriel nick Hybris. Specjalnie musiałem sie zarejestrować na forum żeby napisać ze zostałem zbanowany za (czitowanie) i że mam wrzucic screny ze gry. Powiem tak że mam urlop i pomyślałem że ściągne sie cs'a żeby pograć, gram od 4 dni( kiedyś za bajtla bardzo dużo przesiedziałem przed cs'em). Powiem tak steama nie posiadam, a screenów nie potrafie robić. Generalnie pisze ze admin popełnił błąd, żeby następnym razem był pewny tego. A jeśli ktoś odpisze niech powie jak sie screeny robi:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvO Posted August 24, 2014 #199549 Share Posted August 24, 2014 http://multi-head.pl/forum/88-odwo%C5%82anie-od-bana/ dostałeś ss'y, ale to już swoją drogą. Podałem Ci tam link gdzie się odwołuje od bana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvO Posted August 24, 2014 #199550 Share Posted August 24, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts