Gość Guest Napisano 22 Sierpnia 2014 #198792 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Nick : (Prologue) - PRO_PL Data zdarzenia : Nie mam POJECIA... Brak jakich kolwiek SS-ow. Powód : Sami to wytłumaczcie!. Za co?! [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 1 tydzien , 8 godzin , 45 minut i 2 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : Wit@mink@ [AMXBans] Powod : ' Protector ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 1546284786 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 185.15.0.9 ' [AMXBans] ====================================== Powieccie mi? Nick : "Wit@mink@" ja takiego nicku używam? raczej nie...mam swój. Zbanowaliście nie te IP... to już 2 powod bana...Uznawaliście mnie, że mam Aim-a teraz to. Powieccie mi co wy chcecie udowodnic? swoja glupote? nie mam pojecia...Kolezka ktory ma admina potwierdzi ze mnie nie było. bo nie wchodze na cs w dni robocze... nick "CsB*pr0s" jak dobrze mowie... Sorry za wklejenie watku tutaj nie spojrzalem sie. Poprosze o przeniesienie watku do "skarg i problemow"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Sierpnia 2014 #198825 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 1. Nie ten dział 2. Jest to prawda , to nie jego nick , nie jego steam oraz ip. Ale proszę wyjaśnić to z UB Team oraz z adminem który dał tego bana @Edit .. Oraz ten ban był na cod 200 , z tego co widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 23 Sierpnia 2014 #198843 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Nie jest to ban od admina, lecz od serwera. Nie możemy odbanować tego gracza, ban zostaje. Jeśli nie to nie twój SID/IP jak mówi admin wyżej to załatwimy to na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 23 Sierpnia 2014 #198845 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi