Gość Guest Napisano 22 Sierpnia 2014 #197534 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Witam. Gram na serwerze już jakiś czas.... byłem w top15 już pare razy... gdy miałem dobry dzien... i wbijałem się tam tego samego dnia... ale już następnego dnia... znowu zaczynam z rankingiem od zera... nwm czy to błąd tego że mam NS... i jakaś dziwna wersja CS-a... czy to wina serwera... jeśli ktoś wie jak można to naprawić niech odpowie Pozdrawiam Marysia:**** PS: Gram na tym samym nicku co moja dziewczyna... więc nie zmieniałem nazwy... tylko ją ekspie... więc co złego to tylko Ona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 22 Sierpnia 2014 #198667 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 plugin co do rankingu jest wgrany wszedzie ten sam jezeli resetuje sie samoczynnie jest to wina hostingu i nic na to nie poradzimy;/.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Sierpnia 2014 #198670 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 A zmieniliscie cvar odpowiadający na co ma się zapisywać ranking? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 22 Sierpnia 2014 #198776 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 jar|luki, lecz ten reset jest tylko u paru osób, nie u wszystkich graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Sierpnia 2014 #199210 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 EvO jeżeli nie zmieniliscie w amxx.cfg, że ranking ma być zapisywany na nick, to u kilku graczy tak będzie. Domyślnie jest na IP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Sierpnia 2014 #199413 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 No tak... EvO... ale ja mam jednak parcie na TOP15... gdy było świeżo po restarcie... praktycznie co dzien wchodziłem do 15... teraz już nie mogę w jeden dzien do 15 wejśc... mam nadzieje że zmienicie to pod nazwy.. i założycie hasła na konta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Sierpnia 2014 #199417 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Reset ranku byl przeciez . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Sierpnia 2014 #200409 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 No moglibyście coś z tym zrobić bo jednak przyjemniej się gra jeżeli się widzi efekty swojej gry a nie codziennie nabijac ranking od nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi