Jump to content

Rankign

Guest

Recommended Posts

Witam.  Gram na serwerze już jakiś czas.... byłem w top15 już pare razy... gdy miałem dobry dzien... i wbijałem się tam tego samego dnia... ale już następnego dnia... znowu zaczynam z rankingiem od zera... nwm czy to błąd tego że mam NS... i jakaś dziwna wersja CS-a... czy to wina serwera... jeśli ktoś wie jak można to naprawić niech odpowie :) Pozdrawiam Marysia:**** PS: Gram na tym samym nicku co moja dziewczyna... więc nie zmieniałem nazwy... tylko ją ekspie... więc co złego to tylko Ona :) 

EvO jeżeli nie zmieniliscie w amxx.cfg, że ranking ma być zapisywany na nick, to u kilku graczy tak będzie. Domyślnie jest na IP.

No tak... EvO... ale ja mam jednak parcie na TOP15... gdy było świeżo po restarcie... praktycznie co dzien wchodziłem do 15... teraz już nie mogę w jeden dzien do 15 wejśc... mam nadzieje że zmienicie to pod nazwy.. i założycie hasła na konta... :)

No moglibyście coś z tym zrobić bo jednak przyjemniej się gra jeżeli się widzi efekty swojej gry a nie codziennie nabijac ranking od nowa

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...