[email protected]@ncik Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 Mam problem z serwerem only de_dust2 v1 . Na forum pokazuje ze jest 30 ludzi, a u mnie w cs pokazuje ze jest nie dostępny. Proszę o pomoc. Z góry dzięki. Jeśli założyłem w złym miejscu to sory. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUNN. Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 Pewnie próbowałeś wbijać na pełny serwer i Cię zablokowało za flood. Nie wbijaj przez jakiś czas i samo przejdzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected]@ncik Posted February 13, 2016 Author Share Posted February 13, 2016 Pewnie próbowałeś wbijać na pełny serwer i Cię zablokowało za flood. Nie wbijaj przez jakiś czas i samo przejdzie. Ile trzeba czekać ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected]@ncik Posted February 13, 2016 Author Share Posted February 13, 2016 Ile trzeba czekać ? Ja mam nieczynny od wczoraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUNN. Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 Spróbuj na nowo dodać serwer do ulubionych albo wpisz w konsoli connect ipserwera Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected]@ncik Posted February 13, 2016 Author Share Posted February 13, 2016 Spróbuj na nowo dodać serwer do ulubionych albo wpisz w konsoli connect ipserwera nic nie działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOVASSS Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...