Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: Mr. Amb®ozja

Doświadczenie (w byciu adminem): nie chwaląc sie ? to bardzo spore miałem nawet własny serwer ;)

Znajomość AMXX (W skali 1-10): ten

Staż w CS-sie: 10 lat

Steam / NonSteam: STEAM_0:0:27191206

Dlaczego Ty: Bo wiem ze nadaję sie na to stanowisko w 100% oczywiscie nie którzy mogą mieć wątpliwości , no ale wiadomo demokracja panuje ;)

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: teraz na pewno sporo poniewaz jestem po cieżkim wypadku :)

Kontakt: STEAM

Link do GameTracker'a:

http://www.gametracker.com/player/Mr.%20Amb%28r%29ozja/80.72.43.106:27027/

PS. Chciałbym napisać coś od siebie bo zaraz polecą spiny ze w przeciagu 2 ost tyg miałem mało godzin... wiem wiem ale można powiedzieć jestem jako tako usprawiedliwiony poniewaz jak wyzej napisałem byłem w szpitalu i nie byłem dyspozycyjny na steam . Ale mam nadzieje ze zauważycie to ze mam przegrane ponad 100 H na serwie i jestem chociaz troche rozpoznawalny :) W razie jakby było podanie odrzucone to trudno ... :) i tak pozdrawiam :D

Napisano

Wróciłeś po przerwie i już składasz podanie.

Dołączam jeszcze pewne zdjęcie.

11350003503770163354.png

Chyba nie muszę komentować tego screena. Jestem na NIE.

Napisano

Co do słabej aktywności to zgłaszałeś mi na pw, że jesteś w szpitalu ale wyraziłam się wtedy jasno, że wrócisz, pograsz jakiś czas aby nadrobić godziny i wtedy możesz myśleć o podaniu :) Złożyłeś je zdecydowanie za szybko. Zamykam zatem na tydzień a Ty w tym czasie popracuj nad kulturą i pokaż, że zależy Ci na tej randze :) Dodam, że jeśli w ciągu tego tygodnia dostanę podobnego ssa, bądź sama zobaczę takie teksty z Twojej strony tak podanie zostanie z miejsca odrzucone :)

Otwieram i zapraszam do wypowiedzi :)

Napisano

Widuje tego Pana dość często na serwie ... Gra na dobrym poziomie .. trochę miesięczna aktywność jest słaba ale jak mu zależy to poprawi. 

jestem na Tak   :)

Koniecznie potrzeba Adminów .. szczególnie w godzinach nocnych i to nie podlega żadnej dyskusji tym bardziej , że vote nie działa !!! i podczas braku admina nie można pozbyć się cheatującego gracza !

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieprzyjete.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 11
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...