Mr. Amb(r)ozja Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Nick: Mr. Amb®ozja Wiek: 25 w tym roku.... Doświadczenie (w byciu adminem): nie chwaląc sie ? to bardzo spore miałem nawet własny serwer Znajomość AMXX (W skali 1-10): ten Staż w CS-sie: 10 lat Steam / NonSteam: STEAM_0:0:27191206 Dlaczego Ty: Bo wiem ze nadaję sie na to stanowisko w 100% oczywiscie nie którzy mogą mieć wątpliwości , no ale wiadomo demokracja panuje Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: teraz na pewno sporo poniewaz jestem po cieżkim wypadku Kontakt: STEAM Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Mr.%20Amb%28r%29ozja/80.72.43.106:27027/ PS. Chciałbym napisać coś od siebie bo zaraz polecą spiny ze w przeciagu 2 ost tyg miałem mało godzin... wiem wiem ale można powiedzieć jestem jako tako usprawiedliwiony poniewaz jak wyzej napisałem byłem w szpitalu i nie byłem dyspozycyjny na steam . Ale mam nadzieje ze zauważycie to ze mam przegrane ponad 100 H na serwie i jestem chociaz troche rozpoznawalny W razie jakby było podanie odrzucone to trudno ... i tak pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
torssama Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 Znam go długo i jestem za Link to comment Share on other sites More sharing options...
SyLwunia Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 Tak - steam - kultura - wiek - mikro Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silnyy Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 Wróciłeś po przerwie i już składasz podanie. Dołączam jeszcze pewne zdjęcie. Chyba nie muszę komentować tego screena. Jestem na NIE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
torssama Posted February 13, 2016 Share Posted February 13, 2016 Znam go długo i jestem za Wszak, wnosi to iż jestem za tym by był adminem :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Czarna~ Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Co do słabej aktywności to zgłaszałeś mi na pw, że jesteś w szpitalu ale wyraziłam się wtedy jasno, że wrócisz, pograsz jakiś czas aby nadrobić godziny i wtedy możesz myśleć o podaniu Złożyłeś je zdecydowanie za szybko. Zamykam zatem na tydzień a Ty w tym czasie popracuj nad kulturą i pokaż, że zależy Ci na tej randze Dodam, że jeśli w ciągu tego tygodnia dostanę podobnego ssa, bądź sama zobaczę takie teksty z Twojej strony tak podanie zostanie z miejsca odrzucone Otwieram i zapraszam do wypowiedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kjaerbye Posted February 22, 2016 Share Posted February 22, 2016 Jak dla mnie w porządku jest nie spina się, gra często, ogarnia co i jak . Jestem za. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mała Posted February 22, 2016 Share Posted February 22, 2016 Brakuje adminów, jestem na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doman Posted February 22, 2016 Share Posted February 22, 2016 Na Tak : + steam + znajomosc amxx + wiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoyteceK Posted February 22, 2016 Share Posted February 22, 2016 Też na tak: -wiek, -kultura, - adminów jak na lekarstwo Tylko aktywność popraw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rekinek Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 Widuje tego Pana dość często na serwie ... Gra na dobrym poziomie .. trochę miesięczna aktywność jest słaba ale jak mu zależy to poprawi. jestem na Tak Koniecznie potrzeba Adminów .. szczególnie w godzinach nocnych i to nie podlega żadnej dyskusji tym bardziej , że vote nie działa !!! i podczas braku admina nie można pozbyć się cheatującego gracza ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Czarna~ Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub [email protected] w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...