Mr. Amb(r)ozja Napisano 12 Lutego 2016 #397304 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Nick: Mr. Amb®ozja Wiek: 25 w tym roku.... Doświadczenie (w byciu adminem): nie chwaląc sie ? to bardzo spore miałem nawet własny serwer Znajomość AMXX (W skali 1-10): ten Staż w CS-sie: 10 lat Steam / NonSteam: STEAM_0:0:27191206 Dlaczego Ty: Bo wiem ze nadaję sie na to stanowisko w 100% oczywiscie nie którzy mogą mieć wątpliwości , no ale wiadomo demokracja panuje Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: teraz na pewno sporo poniewaz jestem po cieżkim wypadku Kontakt: STEAM Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Mr.%20Amb%28r%29ozja/80.72.43.106:27027/ PS. Chciałbym napisać coś od siebie bo zaraz polecą spiny ze w przeciagu 2 ost tyg miałem mało godzin... wiem wiem ale można powiedzieć jestem jako tako usprawiedliwiony poniewaz jak wyzej napisałem byłem w szpitalu i nie byłem dyspozycyjny na steam . Ale mam nadzieje ze zauważycie to ze mam przegrane ponad 100 H na serwie i jestem chociaz troche rozpoznawalny W razie jakby było podanie odrzucone to trudno ... i tak pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torssama Napisano 13 Lutego 2016 #397309 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Znam go długo i jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SyLwunia Napisano 13 Lutego 2016 #397545 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Tak - steam - kultura - wiek - mikro Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silnyy Napisano 13 Lutego 2016 #397707 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Wróciłeś po przerwie i już składasz podanie. Dołączam jeszcze pewne zdjęcie. Chyba nie muszę komentować tego screena. Jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torssama Napisano 13 Lutego 2016 #397825 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2016 Znam go długo i jestem za Wszak, wnosi to iż jestem za tym by był adminem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 14 Lutego 2016 #397938 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Co do słabej aktywności to zgłaszałeś mi na pw, że jesteś w szpitalu ale wyraziłam się wtedy jasno, że wrócisz, pograsz jakiś czas aby nadrobić godziny i wtedy możesz myśleć o podaniu Złożyłeś je zdecydowanie za szybko. Zamykam zatem na tydzień a Ty w tym czasie popracuj nad kulturą i pokaż, że zależy Ci na tej randze Dodam, że jeśli w ciągu tego tygodnia dostanę podobnego ssa, bądź sama zobaczę takie teksty z Twojej strony tak podanie zostanie z miejsca odrzucone Otwieram i zapraszam do wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kjaerbye Napisano 22 Lutego 2016 #401061 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Jak dla mnie w porządku jest nie spina się, gra często, ogarnia co i jak . Jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mała Napisano 22 Lutego 2016 #401070 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Brakuje adminów, jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doman Napisano 22 Lutego 2016 #401091 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Na Tak : + steam + znajomosc amxx + wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VoyteceK Napisano 22 Lutego 2016 #401129 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Też na tak: -wiek, -kultura, - adminów jak na lekarstwo Tylko aktywność popraw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekinek Napisano 23 Lutego 2016 #401424 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Widuje tego Pana dość często na serwie ... Gra na dobrym poziomie .. trochę miesięczna aktywność jest słaba ale jak mu zależy to poprawi. jestem na Tak Koniecznie potrzeba Adminów .. szczególnie w godzinach nocnych i to nie podlega żadnej dyskusji tym bardziej , że vote nie działa !!! i podczas braku admina nie można pozbyć się cheatującego gracza ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 23 Lutego 2016 #401431 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi