Skocz do zawartości

Nie wiedzialem gdzie napisac ;d

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc chcialbym poinformowac ze Michael (moj przyszly szwagier) wlasciciel tego konta nie bedzie przez kilka tygodni poniewaz szykuje sie do slubu z moja siostra i latwi papiery .. a dlaczego to pisze poniewaz ja bede grac na jego nicku na Serw 40k i 500k za jego zgoda a takze zeby nie bylo problemow z tego powodu. Micheal pozdrawia cala administracje i uczestnikow Multi-Heada i ze bedzie tesknic za serwem lecz dla niego narazie jest wazny slub heh (Nigdy takiego zakreconego nie widzlalem).

Dzieki za przeczytanie tego pozdrawiam. :D 

Człowieku po co to piszesz ? ._.

Ale to dobrze, że poinformowałeś bo teraz będziemy wiedzieć do kogo pisać jak coś się stanie.

Aczkolwiek ponieważ gdyż, iż widzę twoją troskę o szwagra no nie wnikam czy Ci zapłacił czy jesteś tylko na niego zły z tego powodu ze wychodzi za Twoja siostrę ale nie o to chodzi ważne że im się uda w nowym życiu i będzie mieli zdrowe dzieci i czerpać radość z życia. To się liczy a nie jakieś zwykłe rzeczy materialne liczy się to co jest we wnętrzu drugiej osoby a nie to co jest na zewnątrz dlatego jesteśmy tacy a nie inni i z tego bardzo się cieszę bo świat wyglądałby inaczej niż wygląda teraz, dlatego trzeba czerpać radość z życia przyrody, i innych rzeczy niematerialnych które dają poczucie bezpieczeństwa, tego ci życzę.

Aczkolwiek ponieważ gdyż, iż widzę twoją troskę o szwagra no nie wnikam czy Ci zapłacił czy jesteś tylko na niego zły z tego powodu ze wychodzi za Twoja siostrę ale nie o to

Rozj***ło mnie to zdanie! :D

Aczkolwiek nie powinieneś naśmiewać się z mojego stylu :(

Natomiast ja chcę zwrócić wam uwagę, że nie piszecie na temat, wprawdzie wasze wypowiedzi są adekwatne do tematu.

Wszelako muszę zakończyć tą konwersację z powodów geologicznych występujących w moim regionie.

Pozdrawiam 

dr. habilitowany ds. amunicji i rozwoju gospodarki.

|Dragon|

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...