`cruzeN. Napisano 20 Sierpnia 2014 #197290 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Myślę, że można by było wprowadzić vipa na serwer który dodaje jakiegoś dodatkowego expa, po 20 pk w staty i kasę za zabicie. Ewentualnie jeszcze slota na serwer w tym lub oddzielnie do kupienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ImmOrT4L Napisano 20 Sierpnia 2014 #197305 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 jestem za przydał by sie vip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 20 Sierpnia 2014 #197314 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Wybacz, vip według mnie jest niepotrzebny, natomiast jestem jak najbardziej na tak, żeby wprowadzić slota do kupienia na serwer. Od kilkunastu dni serwer nieustannie (prawie) jest pełny, przez co nie można na niego wbić . Kupujesz slota - bez problemów wbijasz na serwer. Wielki + dla drugiej opcji. Pozdro, Murzyn^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Del Napisano 20 Sierpnia 2014 #197327 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Nie. Macie premium - wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 5 Września 2014 Premium VIP #205240 Udostępnij Napisano 5 Września 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi