Haq# Napisano 20 Sierpnia 2014 #197072 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Witam, Niedawno kupiłem klasę konspirant i mam problem. Nie wpada mi 1/1 ze scout'a. Zabijam czasami za pierwszym razem, a czasami za kilkoma strzałami. Byłbym wdzięczny jak by ktoś mi to wytłumaczył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ImmOrT4L Napisano 20 Sierpnia 2014 #197090 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 przeciwnikowi mogl strafic sie perk notatki kapitana lub gra strzelcem wyborowym ta klasa posiada wbudowana jedna notatke i dlatego nie zabijasz na strzala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Sierpnia 2014 #197091 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Hmmm tez gram konspirantem i wydaje mi się ze raz też miałem taka sytuacje , ale prawdopodobnie przeciwnik miał klasę strzelec wyborowy , albo miał notatki kapitana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 20 Sierpnia 2014 #197092 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Konspirant jest sprawdzoną klasą i 1/1 na pewno działa. Tak jak powiedział Immortal trafiłeś na osobę co zatrzymuje pociski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 20 Sierpnia 2014 #197093 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi