Gość Guest Napisano 19 Sierpnia 2014 #196898 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Data i godzina zdarzenia: 19.08.14, godz. 20:50 Nick admina/gracza, który zawinił: bla Dowody: poniżej wyciąg z konsoli [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Powod: ' "spect' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 godzina' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:38820049' [AMXBans] Twoje IP: '83.28.68.27' [AMXBans] =============================================== Świadkowie: ----- Uzasadnienie: Przebywałem na spect, aby obejrzeć gracza, który był dla kogoś podejrzany. No i niestety otrzymałem bana na godzinę za przebywanie na spect. Będę wdzięczny za wyjaśnienie sytuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 19 Sierpnia 2014 #196901 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Admin bla proszony o wyjaśnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Sierpnia 2014 #196909 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Mój błąd, nie wiedziałem nawet że ta osoba ma admina. Masz inny nick na forum i w grze, w dodatku nie widziałem żebyś cokolwiek pisał na admin sayu, więc naturalnie założyłem że niepotrzebnie spectujesz albo po prostu nabijasz godziny na spectcie. UPDATE: Najpierw dostałeś kicka, więc wystarczyło po ponownym wejściu na serwer napisać co i jak i nie byłoby problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 19 Sierpnia 2014 #196914 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Sprawa wyjaśniona, nieporozumienie między adminami. Oczywiście dostajesz UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 19 Sierpnia 2014 #196915 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi