Guest Guest Posted August 19, 2014 #196777 Share Posted August 19, 2014 Twój nick podczas gry:kolaba Godzina, data zdarzenia:Brak Mapa:Brak STEAM_ID / IP:89.229.102.32 Uzasadnienie:Miałem bana na tydzień jest już po tym czasie I prosił bym o UB (Sprawa poboczna) Dlaczego Wy macie Problemy z tym że ja Mam aktywnego bana a wbijałem wczoraj i dzisiaj Myśląc ze nie mam już bana .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvO Posted August 19, 2014 #196779 Share Posted August 19, 2014 Hmm dostałeś tego bana, ponieważ na Twój SID są 2 aktywne bany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted August 19, 2014 #196781 Share Posted August 19, 2014 evo te bany są od tiblu z powodem AIM i wstawione kiedy mnie na kompie nie było a po za tym jak pisałem wczesniej jak tiblu dawał mi bana za AIMA To musiał wczesniej nagrać demko więc jak te bany Nie są Fake to chcę zobaczyć demko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted August 19, 2014 #196783 Share Posted August 19, 2014 mam wrażenie że ktoś sie przyjebał do kolaby i ugadał te bany ale to już moja opinia, tak btw te bany sa za nic pozatym jeden jest nawet wstawiony na steama którego kolaba nie ma ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted August 19, 2014 #196791 Share Posted August 19, 2014 Zwykli użytkownicy mają zakaz wypowiadania się. Wyjątek : odwołanie od bana, napisanie skargi na admina bądź gracza, użytkownik jest świadkiem incydentu. Akurat jestem świadkiem wszystkich banów kolaby, oraz agresji wobec niego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted August 19, 2014 #196796 Share Posted August 19, 2014 1. Jest już po czasie ale co tam. 2. Trzy aktywne bany z czego 2 za aim + 1 za aktywny. 3. Wcześniej wchodziłeś na aktywnych banach. Wybacz ale tutaj nic się nie da zrobić. Machnij 100 reklam to może ktoś się zlituje nad tobą. /close Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted August 19, 2014 #196797 Share Posted August 19, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts