Gość Guest Napisano 19 Sierpnia 2014 #196600 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Twój nick podczas gry: TRENUJE BICKI Godzina, data zdarzenia: 19/08/2014 13:27 Mapa: inferno STEAM_ID / IP: - Uzasadnienie: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ mh.mybans.eu [AMXBans] Reason: 'Czitujesz' [AMXBans] Duration: 'permanently' czekam na demko z rozpiską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Sierpnia 2014 #196602 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Adminem banującym był kojotti / Nice Hax Huh :v proszę o przedstawienie demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Sierpnia 2014 #196609 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 http://speedy.sh/aXFKb/bicki.rar Link do demka. Rozpiska.. Brak (awaria steam) i nie mogę spisać czasów. Było tak. Wchodzę na serwer i od razu info od 3 graczy na U@ "Trenuje Bicki aim" itp. Patrzę na jego staty 19-2. Wchodze na spec i niczym zdążyłem nagrać demko miałeś piekną akcje z deagle. Goście rozproszeni w 3 innych miejscach i po jednym strzale i wszystko w głowę za 200hp.. Później jak zacząłem nagrywać demko gracz wchodząc na pochylnie zatrzymał się (zorientował się, że jestem na spec) i nagle skill off. Może potwierdzić Te#Zero. W połowie demka jest akcja z deagla na bananie. Do oceny dla innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Sierpnia 2014 #196613 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 czasówki daj a nie piszesz mi tu jakąś rozprawkę z polskiego chce mieć konkretne argumenty w postaci czasów odpalonych, bo przecież dałeś mi bana z powodem Czitowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Sierpnia 2014 #196616 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Demko jest krótkie, więc możesz sobie obejrzeć akcję na bananie z deagle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Sierpnia 2014 #196619 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Problem w tym , że grałem cały czas banan dla twojej wiadomości, dwa razy chyba tylko byłem na drugim środku. Ciężko Ci mnie rozpisać? Mam sam siebie rozpisywać ? oO @edit Oglądałem i co tam takiego? Za 3 hsy/pestki chcesz mi dać bana? hahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Sierpnia 2014 #196628 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Ja nie widzę żadnego aima. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 19 Sierpnia 2014 #196629 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Oglądałem demko i też nic takiego nie zauważyłem, także pozwolę sobie zamknąć temat a gracz dostaje UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 19 Sierpnia 2014 #196630 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi