Gość Guest Napisano 19 Sierpnia 2014 #196532 Napisano 19 Sierpnia 2014 Nick: -> NieKit 1 Wiek: 16 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Mam doswiadczenie poniewaz byłem juz na 3 serwerach adminem. Ale juz nie jestem bo zrezygnowałem sam z powodu braku graczy na serwerze Znajomość AMXX (W skali 1-10): Mam tylko 2 znajomych Staż w CS-sie: Gram w cs od 9 roku zycia Steam ID: Dopiero zainstaluje i dodam w najbliszym czasie steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: Dlaczego TY .!: poniewaz nie ma adminów na serwerze a sa cziterzy i chciałbym dbac o gre bez cziterów Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: dzienie to od 4-7 godzin ale jestem prawie zawsze od 11 do 22 na kompie Kontakt: GG- 51410880 Jesli chodzi o płacenie za admina to mam kase Prosze o przyjecie mnie do adminów naprawde ogarniam Dziekuję i pozdrawiam
Gość Guest Napisano 19 Sierpnia 2014 #196540 Napisano 19 Sierpnia 2014 Ja Go znam z 1 serwera gdzie był adminem który ogarniał. Nie dziwie sie ze dalej chce zostac adminem. Ja Jestem na TAK zeby został adminem nie wiem jak inni
Procentowy Napisano 19 Sierpnia 2014 #196544 Napisano 19 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
Popularne Dni
19 Sie
4
Najaktywniejsi w tym temacie
Procentowy 2 posts
Popularne Dni
19 Sie 2014
4 posts