Gość Guest Napisano 19 Sierpnia 2014 #196532 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Nick: -> NieKit 1 Wiek: 16 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Mam doswiadczenie poniewaz byłem juz na 3 serwerach adminem. Ale juz nie jestem bo zrezygnowałem sam z powodu braku graczy na serwerze Znajomość AMXX (W skali 1-10): Mam tylko 2 znajomych Staż w CS-sie: Gram w cs od 9 roku zycia Steam ID: Dopiero zainstaluje i dodam w najbliszym czasie steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: Dlaczego TY .!: poniewaz nie ma adminów na serwerze a sa cziterzy i chciałbym dbac o gre bez cziterów Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: dzienie to od 4-7 godzin ale jestem prawie zawsze od 11 do 22 na kompie Kontakt: GG- 51410880 Jesli chodzi o płacenie za admina to mam kase Prosze o przyjecie mnie do adminów naprawde ogarniam Dziekuję i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Sierpnia 2014 #196540 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Ja Go znam z 1 serwera gdzie był adminem który ogarniał. Nie dziwie sie ze dalej chce zostac adminem. Ja Jestem na TAK zeby został adminem nie wiem jak inni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 19 Sierpnia 2014 #196543 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Multikonto dziękujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 19 Sierpnia 2014 #196544 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi