Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Admini zombie

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Data i godzina zdarzenia: 2014.08.19 od 0:00 do 1:00

Nick admina/gracza, który zawinił: Admin Sk uwaga strzelam 

Dowody:

Świadkowie: Siedzej

Uzasadnienie: Więc tak, wygralem vipa w konkursie i wybralem zm wiec sobie gralem mniej wiecej od godz. 0:00, była mapa jakas przerobka de_inferno, byłem pierwszym zombie w rundzie i slyszalem jak odrazu ktos biegnie w moim kierunku wiec postanowilem poczekac i wyskoczyc zeby zarazic lecz dostałem fajnego skana przez sciane (nie ruszalem sie wiec nie mogl slyszec) napisałem odrazu na u@ zeby sprawdzili, na serwerze był wtedy admin Sk uwaga strzelam oraz Dombek, admini nic nie robili w kierunku aby sprawdzic gracza wiec zaczalem pisac z dombkiem na steam po chwili wyszedł i napisał "napisz do sk" (nie zrobilem ssow bo mialem nadzieje ze sk cos zrobi lecz sie zawiodlem) zmienila sie mapa, po graczu bylo jeszcze bardziej widac ze ma wh spamowalem na u@ pisalem na steam zerowa reakcja nagle jak admin sk zginal raczyl sie odpisac na steam (wiekszosc widac na ssach reszty nie mialem po co pokazywac), napisalem wiec do siedzej (były admin zm) bo myslalem ze chociasz kolegi poslucha lecz dalej nic wlasnie gdy zginal zaczela sie rozmowa

Jak zauwazylismy z siedzejem widocznie tych dwoch adminow nie umie zrobić ssów i gra jest dla nich wazniejsza juz kiedys pisalem ze to co sie dzieje na zm gdy nie ma akurat opiekuna to jest masakra niczym nie poskutkowalo wiec bedzie wiecej takich tematow (Widzialem gdy admini slapowali ludzi badz slayowali bo nie chcieli ich wpuscic do kampy i tego rodzaju sytuacje)

Dziekuje

Ps: chciałbym dodać ze widzialem w dziale zm gdy ktos pisał ze grywalnosc spada, prosze macie przyczyne (ogarnieta administracja)

Sk - miedzy innymi chodzi mi rowniez o to ze nie umiesz odroznic cheat,  z tego co zrozumialem na steam chodzilo ci ze trzeba patrzec na kogos okolo tygodnia aby stwierdzic ze ma wh?  ,dodatkowo gra jest dla ciebie wazniejsza i wysylasz mnie do innego admina - takie krotkie podsumowanie

Tak to prawda. Taka sytuacja miała miejsce. Również pisałem do admina Dombek o sprawdzenie gracza poprzez zrobienie ss`ów lecz zostałem olany i nie otrzymałem nawet odpowiedzi czy wg niego gracz jest czysty czy nie, czy zrobił ssy czy nie. Olewka na steam. Teraz co do admina Sk. Również to niego pisałem. Otrzymałem info, że wg niego gracz jest czysty. Okej on jest adminem, on decyduje, ale czy nie można było zrobić ss`ów żeby mieć 100% pewności ? Napisałem również, że jeżeli ssy będą czyste to przecież LKD szybko da ub. Wg mnie gracz był odpalony a jak w danej chwili na servie moje zdanie podziela członek UBT to coś musi być na rzeczy. Tyle. Moim zdaniem ssy powinny polecieć. Jakby gracz był niewinny to przecież szybko by dostał ub.

SKubaniec na przyszłość możesz spokojnie robic ssay.Jeżeli okaże się że był czysty to dostanie UB.Proszę was Panowie abyście następnym razem poszli sobie na speca i na spokojnie popatrzec czy gracz jest podejrzany czy nie.I proszę jeszcze o jedno nie zwalajcie na siebie kto ma sprawdzić czy ten ktoś faktycznie coś  ma czy nie,musicie wspólpracować i do cholery zacząć sprawdzać co nie których graczy.Mam nadzieję że ostatni raz była taka akcja na zombi modzie.Pozdrawiam

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

q0ej.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy
Zespół Multi-Head.pl

• 1 year later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...