Gość Guest Napisano 18 Sierpnia 2014 #196317 Napisano 18 Sierpnia 2014 Twój nick podczas gry: BoskiPavlo Godzina, data zdarzenia: 18.08.14 ok. 22:30 Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP:STEAM_0 : 0 : 1230268397 Uzasadnienie: Bana dostałem za obrazę admina. Powiedziałem tylko do admina neQ że nieogarnia roli admina i zachowuje się jak dziecko , dlaczego? Od 2 map był gracz Combat który perfidnie strzelał banie przez sciany i jak wybiegał to od razu banie walił oczywiście on go bronił że niby był sprawdzany a mi dał bana .. Co do NeQ to akurat z tym dzieckiem chyba się nie mylę bo po zachowaniu na serwie mam pewność że nie jesteś starszy odemnie.
R4d3k Napisano 18 Sierpnia 2014 #196325 Napisano 18 Sierpnia 2014 Banował admin "Player". Czekamy na dowody admina, który ma na to 24h.
Livio Napisano 18 Sierpnia 2014 #196329 Napisano 18 Sierpnia 2014 Admin "Player" to _BIOtechNIK_ dowody adminie
_BIOtechNIK_ Napisano 18 Sierpnia 2014 #196387 Napisano 18 Sierpnia 2014 Tak to ja byłem na tym nicku, bo nie mogłem już wytrzymać presji tak zwanych płaczków wielce znających się i cierpiących z powodu że chyba są jeszcze NewBie. Uwierz mi że gracza o nicku "Combat" analizowałem tyle razy że Ty byś znudził się baaardzo dawno, ogólnie mam dużą cierpliwość, ale jak mi piszesz od trzech dni w stylu "Czy ty jesteś ślepy... ; Co to K**** za admin z Ciebie... ; Jesteś jakimś dzieciakiem... ; Je**na administracja...." to moje granice nerwów się skończyły wobec Ciebie, a gracz wyżej wymieniony że tak nazwę "KARAŁ" Cię, znerwicowanego, napinającego się przed monitorem typka, który niezmiernie ciekawi mnie czy byłby na tyle odważny powtórzyć mi te słówka które pisałeś PROSTO w oczy, bo w przeciwieństwie do innych i najprawdopodobniej Ciebie też, nie wychowałem się w piaskownicy i możesz być wielki jak Europa. Przede wszystkim na każde twoje zgłoszenie byłem gotowy, ale w 85% nie były trafne. Za obrazę administracji nie banowałem do tej pory, bo przymykałem oko jak i za wasze wulgaryzmy czy obrazy lub "napinki" zawsze zwracałem uwagę i jakoś się udawało uspokoić te popisy nerwowe tylko że z Tobą nie mogłem dojść do porozumienia nawet pisząc na psay jakbyś był ślepy dotąd aż nie zobaczysz swoich oczekiwań, a w życiu nie jest tak kolorowo i zrozum że każdy człowiek ma granice nerwów. Oto moje dowody http://speedy.sh/BNtr5/Pulpit.rar niema tu zbyt wiele i nie mam zamiaru sprawdzać dem tylko po taką błahostkę, bo robię ich dziennie koło 300-u mega, chcecie to skróćcie mu bana, tylko teraz wiedz o tym że będziesz siedział naprawdę spokojnie przed monitorem i nie będziesz męczył bezcelowo klawiatury, bo na Ciebie już nie przymknę oka jak dotąd robiłem. Nazwałem to błahostką bo dobrze wiem co robię i dla Ciebie Pablo jeszcze raz napisze i wbij sobie to do pamięci "WIEM CO MAM ROBIĆ" Na koniec dodam że następnym razem jak według Ciebie ktoś cheat'uje i nie widzisz reakcji ze strony administracji to nagraj demo cheat'era i wal skargę na adma lub do działu "zgłoś cheat'era".
EvO Napisano 18 Sierpnia 2014 #196395 Napisano 18 Sierpnia 2014 Powiem tak mimo wszystko (nie znam zachowanie gracza na serwerze) ale przedstawione dowody to za mało na bana na tydzień. Skracam go do 2 dni, a co do gracza dopiero kolejne takie odzywki proszę karać tygodniowym banem. A ban skrócony do 2-ch dni a nie do 1 dlatego, że widać już w bansie Twoje wykroczenia za kulturę.
EvO Napisano 18 Sierpnia 2014 #196396 Napisano 18 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
1
Popularne Dni
18 Sie
6
Najaktywniejsi w tym temacie
EvO 2 posts
Livio 1 post