Gość Guest Napisano 18 Sierpnia 2014 #196060 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Proponuję dodać do każdego serweru plugin, umożliwiający rozmowę pomiędzy adminami. Takowa rozmowa nie jest słyszalna przez normalnych graczy. Z tego co pamiętam komenda do bindowania to"+interadminvoice". Jest to fajna sprawa, chociażby dlatego, że admin chce się czegoś zapytać, czy skonsultować z drugim adminem swoje spostrzeżenie o pewnym graczu, i może to szybko zrobić. Na pewno będzie to wykonane sprawniej, niż pisząc. Co Wy na to? @EDIT. Jeżeli nie będzie zbytnio obciążał, to czemu nie. Na innych sieciach, gdzie byłem adminem ten plugin funkcjonował wyśmienicie, bardzo ułatwiał życie. No jest, ale u@ to nie to samo. Widzę, że nie do końca zrozumieliście o co chodzi. No ale nic.. niech ktoś z wyższą rangą zadecyduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Sierpnia 2014 #196098 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Dobry pomysł jestem za,ale czy kolejny plugin nie będzie zbędny. Ciekaw jestem ilu z tego będzie korzystać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
preson Napisano 18 Sierpnia 2014 #196099 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Jest przecież u@.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Sierpnia 2014 #196109 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Bardzo fajny pomysł jak najbardziej popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielonaa. Napisano 18 Sierpnia 2014 #196125 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Jak dla mnie zbędny pomysł jest od tego u@ ewentualnie steam, bo zazwyczaj większość adminów zna się lepiej niż tylko z serwera i mają kontakt poza nim. A porozumiewają się szybko i sprawnie pisząc ze sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 18 Sierpnia 2014 #196146 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Dla mnie również zbędny. Jest u@, steam, TS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 18 Sierpnia 2014 #196168 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Z adminami zawsze jest jakiś sposób dogadania u@ steam, myślę, że to nie jest potrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 19 Sierpnia 2014 #196533 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Również myślę, że to jest zbędne. TS/Steam/u@, masz sporo opcji kontaktu, więc myślę, że to jest niepotrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 19 Sierpnia 2014 #196534 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi