Del Napisano 16 Sierpnia 2014 #195179 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Dlaczego klany nie zostaną wprowadzone: - Nie chcemy żeby na serwerze była za duża dominacja graczy z wysokimi lvlami - Nie chcemy odstraszać początkujących graczy. - Klany uzywały sporo pamieci. Zamiast tego będą dodane: Artefakty Wojenne Opis działania: -Każdy z graczy ma 15~30% szansy na zdobycie artefaktu podczas zabijania przeciwnika. -Każdy z artefaktów działał by jak perk (np bonusy do statystyk/zmiana wyglądu/działania rakiet) -Wszystkie artefakty zapisywały sie na stałe dla graczy. - Każdy z graczy może wyrzucić Artefakt Wojskowy (jeśli mu sie nie spodoba). - Bonusy do Artefaktu mogą być za równo pozytywne jak i negatywne. Dodatkowe Informacje: - Duża ilość nazw (ok 2tys) = Nikła szansa że ktoś będzie miał artefakt o tej samej nazwie - Duża ilość kombinacji bonusów(ok 8tys (będzie wiecej)) = bardzo nikła szansa na to że ktoś będzie miał dokładnie te same bonusy - Zabezpieczenia na hasło(w produkcji) = nikt nie będzie mógł wyrzucić twojego Artefaktu (jeśli nie będzie znał hasła) - Zabezpieczenia na logi (w produkcji) = po wyrzuceniu artefaktu, H@ będzie mógł sprawdzić dokładnie jaki artefakt został wyrzucony. Co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Sierpnia 2014 #195183 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Dobre, ciekawe, jak trafi sie jakiś lepszy artefakt bedzie łatwiej karac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 16 Sierpnia 2014 #195191 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Tak jak Ci wspominałem na steam, jak dla mnie bardzo fajna propozycja, która spodoba się wielu graczom, urozmaici rozgrywkę i bardzo dobrze zastąpi klany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 16 Sierpnia 2014 #195197 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mas3lko Napisano 16 Sierpnia 2014 #195210 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 a mi sie podoba ale to decyzja h@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Sierpnia 2014 #195212 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Ciekawe jesten ZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 16 Sierpnia 2014 #195227 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Super pomysł. Dobre zastąpienie klanów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Sierpnia 2014 #195238 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Jestem za ,ale można by wprowadzić cos podobnego do klanów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 26 Sierpnia 2014 #200785 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 Ten temat zamykam, aby nie było bałaganu. Są jeszcze inne gdzie możecie podać jakieś pomysły, ale z tego co widziałem artefakty się spodobały, i nie ma większych zastrzeżeń co do nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 26 Sierpnia 2014 #200786 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi