Gość Guest Napisano 16 Sierpnia 2014 #194870 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Nick:hmw0 !3u$zeK Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):Duże, miałem własny serwer. Znajomość AMXX (W skali 1-10):8/10 Staż w CS-sie:4 lata. Steam / NonSteam:STEAM/NON STEAM. Link do gametracker.com z przegranymi godzinami:http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27008/top_players/?query=hmw0+%213u%24zeK&Search=Search Dlaczego TY .!:Znam się w porządkowaniu serwerów.Chciałbym,aby na serwerze zapanowała kultura, ponieważ bardzo często ludzi ponosi i robi się problem, również chciałbym zwalczyć tą małą grupę cziterów, która bardzo często pojawia się na serwerze. Mam wysokie doświadczenie w byciu adminem, jeszcze nie dawno prowadziłem własny serwer. Potrafię odróżnić gracza czystego, a odpalonego. Lubię bardzo pomagać nowym graczom jak i tym mniej doświadczonym, serwerownia jest bardzo dobra, ale chciałbym jeszcze bardziej zareklamować COD'a. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:4/8h. Kontakt:gg:37749207, skype:kuba.murawiecki - Wchodzenia raz dziennie na forum + - Posiadanie mikrofonu + - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich + - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy+/- - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze +/- - Minimum 30h przegrane na serwerze + - Obowiązkowo aktywne konto steam + - Minimum 16 lat + Pozdrawiam hmw0 !3u$zeK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 16 Sierpnia 2014 #194875 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 http://multi-head.pl/topic/35260-miny/ chciałbym, aby pod uwagę przy decyzji o rozpatrzeniu podania była brana pod uwagę ta sytuacja, tak jak napisał "Chciałbym,aby na serwerze zapanowała kultura" a często sam jej nie przestrzega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Sierpnia 2014 #194877 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 poprawil aktywnosc. nie ma z nim problemow. jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Sierpnia 2014 #194884 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 EvO przepraszam, ale to było dawno temu, teraz staram się powstrzymać w takich sytuacjach, lecz każdemu zdarzy się czasem wybuchnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Sierpnia 2014 #194936 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Jestem na tak. Aktywny wymagania spełnia. aktywny. a nad swoimi wadami każdy pracuję myślę ze Miło było by Cie widzieć w progach Administracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Sierpnia 2014 #194954 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Tylko ja mam takie wrazenie, czy ostatnio mniej grasz? Na tak, mily i ogarniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Sierpnia 2014 #195030 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Ja jestem na TAK, spełnia wymagania, można dać mu szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Sierpnia 2014 #192309 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 PajWoj, tak ostatnio mniej grałem bo byłem na wakacjach, ale już wróciłem i staram się być jak najczęściej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Sierpnia 2014 #195071 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Często widuje na serwerze, nie było z tobą problemu, więc jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Sierpnia 2014 #195153 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 tak. aktywny steam mily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 16 Sierpnia 2014 #195204 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowy+/- Evo jest ważną osobą tutaj i jeśli on coś ma przeciwko o nikłe szanse masz na admina. Jeszcze znajomość amxx 8/10?. Można przetestować aż takie twoje zdolności ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Sierpnia 2014 #195223 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Jak dla mnie trochę za często ponoszą Cie emocje i za każde zwrócenie Ci uwagi pewnie byś banował więc jak dla mnie na Nie Ps. Gumiok nie wiem czy Ty na prawdę masz te swoje "17 mi idzie" czytanie Twoich wypowiedzi sprawia że nie raz chce się po prostu strzelić sobie w łeb. Powiem Ci że każdy ma prawo wypowiedzieć się w podaniu na FORUM. A kto powiedział,że mnie muszą przyjmować ? Byłem adminem 2 razy więc nie będziesz mi mówił czy mogę mieć admina. Twój admin też z tego co wiem jest na próbę . I nie płacz proszę, że byłem na Nie w Twoim podaniu bo jak dla mnie jesteś po prostu zbyt dziecinny chcesz coś jeszcze załatwmy to na pw/ts bo nie chcesz chyba żeby ludzie się śmiali ^^ Pozdro <3 Gumiok akurat Ty o dojrzałości nie powinieneś najlepiej nic mówić :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Sierpnia 2014 #195234 Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 sory za wypowiedz ale WTF na twoj glos nikt nie powinien zwracac uwagi ... kazdemu dajesz na nie ... po prostu nie dojzales do tego zeby dawac komus szczescie ze tak powiem... ze cb nie przyjmia na admina to kazdemu zyczy tego samego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ImmOrT4L Napisano 18 Sierpnia 2014 #196374 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 doswiadczenie godziny wiek jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Sierpnia 2014 #196472 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Jestem na tak,Kazdemu powinniscie dac szanse tylko wymagana przedewsyztskim: -kultura -Bycie codziennie na serwerze -Rozpoznianie czita od skylla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VinTrax Napisano 19 Sierpnia 2014 #196477 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Jestem na tak, aktywny gracz, spełnia wymagania, nie sprawia problemu. Można dac mu szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedPower Napisano 19 Sierpnia 2014 #196631 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 No pewnie ze na TAK powody UP JESTEM NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0mI Napisano 20 Sierpnia 2014 #197089 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Ja jestem na NIE nie przestrzegasz regulaminu szczegulnie skany przed 7 sekundami na resp wczoraj gdy ci napisalem po twoim skanie ze teraz godznie masz bana uciekles jak zwykly dzieciak z serwa wiec zapomnij o tej funkcji i zostan graczem albo innym razem napisz podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Sierpnia 2014 #197121 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 OmI, masz jakiś dowód, że nie było 7 sekundy ? Nie więc po co piszesz .. nie Tobie mówić, czy dostane tą funkcje czy nie. Za każdym skanem staram się, aby upłyneła 7 sekunda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoBek Napisano 20 Sierpnia 2014 #197150 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Wystraczy ogladnąc HLTV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 20 Sierpnia 2014 #197442 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.Uzasadnienie:Za slabo Cie znamy daj się poznać i zapraszam ponownie , staraj się też otrzymywać kulturę i przestrzegać regulaminu . Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi