Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2014 #195492 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 wtf tam inna sytulacja ... bo ty kazdemu dajesz na nie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2014 #195502 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 gumiok on daje to co uwaza ja nie mam zalu zd on daje swoja opinie na ten temat. on dal sobiecinowi czy komus na tak. tylko ty masz z tym problem. gumiok my wiemy ze nie masz 16 lat to ts nie oszuka. po twoim glosie i zachowaniu masz max 13 lat. nie zmienisz wieku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3p1c F41L Napisano 17 Sierpnia 2014 #195508 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Jestem na Tak był adminem na cod 400 i nie sprawiał problemu Steam Wiek Godzinki Gumiok a ty chłopie sie ogarnij bo na razie to ty nie ogarniasz wgl admina dajesz ssy za 1 dobra akcje nie wchodząc nawet na spect i zastraszasz graczy którzy piszą na ciebie skargi załosny jesteś ;] I zachowujesz się na 12 lat. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2014 #195521 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Ja również na Tak, miałam okazje z nim grać na pewnym serwerze więc znam go troszku, spełnia wymagania a to najważniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2014 #195694 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Jestem na Nie. brak kultury, ciagle placzesz na say o cziterach ... a nikt nie czituje nie sprawdzisz sie jako admin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2014 #195706 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Za dużo masz przewinień w bansie. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi