Skocz do zawartości

Skarga Admin

PONTONIK

Rekomendowane odpowiedzi

Wzór skargi (data i godzina):12.02.2016 12:20

Nick admina/gracza, który zawinił:Admin Czarna

Dowody:http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=622154978

Świadkowie:ssy chyba starczą?

Uzasadnienie:Grajac na serv dd2^1 dzisiaj około godziny 12:10~~ na serwerze przypomnę admin CZarna nie mogła dac sobie rady z osobami ktore nadużywały mikrofonu napisałem ze ide na forum po admina bo ewidentnie nie mogła sobie z nimi poradzic z reszta widac to na ssie jak pisze po czym kilka tab~~ dalej widac błyskotliwa odpowiedziec opiekuna servera który wspomina o cheatach jakoby miałbym uzywac owych, pytajac sie jej co ma do mnie odpowiedziała (juz na mikro) ze sa moje 4 demka ze jestem odpalony i wyszła z servera , chciałbym wiedziec o co chodzi? dlaczego admin mnie obraża twierdzac cos takiego ( od 2003 roku gram w csa mysle ze Pani Czarna w legitymacji szkolnej ma pozniejsza date urodzenia niz ja rozpoczecia swojej gry) Prosze o wyjasnienie tego . 

JESTES TYLKO ADMINEM A NIE BOGIEM. 

SZANUJ GRACZA.

Z POWAZANIEM :

PONTON

W sumie nie bardzo wiem o co chodzi, po tym SS`ie zbyt wiele nie można stwierdzić. Czarna nie napisała  tego może konkretnie w twoją stronę? Z takich dowodów nic nie można wywnioskować. Aczkolwiek niech Czarna doda coś od siebie, żeby sytuacja była jasna.

Skarga nieuzasadniona i nie poparta dowodami.

• Opiekun CS 1.6 ONLY DD2
  • Kobieta
  • Inwestor

Jesteś tylko Graczem nie Bogiem też... :) Nie byłam sama na serwie z adminów więc czemu skarga tylko na mnie?( może mam połowe graczy mikro off  :o) Po drugie proszę dowody, że ktoś nadużywał mikro. Po trzecie jeszcze dowód, że mówiłam do Ciebie ;) Ja jestem prawdomówna a teraz proszę dowodziki :)

Jezeli jestem odpalony czemu mnie nie banujesz i masz 4 demka bo tyle wlasnie powiedzialas w swoim rannym monologu po ktorym odrazu wyszlas z servera nie chce mi sie pieknie "ą ę" pisac zastanow sie 2 razy zanim powiesz ze ktos gra odpalony tym bardziej na forum servera a nie na admin say'u .

POKAZ DEMKO BEDZIE POMPA

Z POWAZANIEM : PONTON 

ps. Szanuje osoby ktore robia dobra robote poparta dowodami :)

Aha bo to ty krzyczalas do swojego radiowego mikrofonu o tym ze masz 4 demka na mnie i ze jestem cheat :)

aha i jeszcze po 3,4 5 i 6 ja nie jestem od udowadniania nic krzyczysz ze masz demka na mnie to dawaj bo czekaja na Oscara 

MÓJ JEST TEN KAWAŁEK PODŁOGI!

• Kobieta
  • Inwestor

Proszę kolejny raz o dowód, że mówiłam do Ciebie :)

Składając skargę na admina powinieneś mieć dowody wg regulaminu ;) Poproszę o nie teraz albo "skarga" do odrzucenia i nie ma co drążyć tematu :)

Skargi i problemy

Wzór skargi:

Data i godzina:

Nick admina/gracza, który zawinił:

Dowody:

Świadkowie:

Uzasadnienie:

Skargi bez dowodów kończyć się będą ostrzeżeniem dla skarżącego.

Proszę dowód a jak nie to regulaminowe otrzeżonko dla Pana składajacego skarge

mam cie nagrywac nie badz smieszna nie szukaj winnych w innym adminie mowie o tobie a tak dla jasnosci nie bylo nikogo oprocz ciebie "OPIEKUNIE".

a jak chcesz to powolam kilku swiadkow ktorych mam na steam 32/32 bylo nie bedzie problemu ? 

WYSOKI SĄDZIE A JAK TO WY KARACIE ZA KRZYWOPRZYSIĘSTWO ?

SZYBKO

Z POWAZANIEM PONTON

• Kobieta
  • Inwestor

Śmieszy to Ty jesteś póki co bo składasz skarge bez dowodów. :) Starasz się mnie obrazić ale coś Ci  nie idzie...  Dawaj swoje kolejne "jestem mądrzejszy i złoże skarge" Nie mam zamiaru tu siedzieć do rana

Niestety mnie przy owej sytuacji nie było i nie dam sobie wmówić, że byłam w tym czasie na serwerze.

Wszystko jest do sprawdzenia. Niestety nie wniosę nic konkretnego do skargi, więc proszę Was nie mieszajcie mnie w to.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...