Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2014 #193457 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Twój nick podczas gry: `goldeq. Godzina, data zdarzenia: now Mapa: inferno STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: hehe dostałem od tego admina 3 raz bana z powodem "czitujesz" na Ciebie skarga poleci odpowiednia kiedy będę miał czas na razie nie chce go marnować po drugie panie kolego rozpisz mi teraz demko i mi pokaż gdzie widzisz czitowanie po 3 teraz Ci coś wytłumacze dałeś mi bana napewno za to iż: szybkie zmienianie broni i jeden sztywny strzał a więc wytłumacze Ci to, to widać ładnie na m4a1 z tłumikiem, robisz jeden strzał po czym szybko 2 razy naciskasz q wygląda to strasznie sztywno i zabiłem tak 3 osoby na raz w banie na inferno zobacz demko w 1 minutach, a celownikiem na ściane robiłem specjalnie wywalałem go do góry jak down bo byłem pewny że siedząc na spect patrzysz na mnie:) zobacz jak strzelam do innych a potem dawaj mi bana dziękuje dobranoc, czekam na ub już chyba 17 ps do nie mi robisz pod górke a sobie, bo to Ty będziesz marnował czas na szukanie demka i jego rozpisywanie:) bo ja moge porobić wiele innych rzeczy w tym czasie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 13 Sierpnia 2014 #193461 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Admin Znowu Laguje ;/ proszony o wstawienie dowodów w postaci demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 13 Sierpnia 2014 Premium #193472 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Nie ma wzoru nie ma odwolania Amen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2014 #193481 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Twój nick podczas gry: `goldeq. Godzina, data zdarzenia: now Mapa: inferno STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: hehe dostałem od tego admina 3 raz bana z powodem "czitujesz" na Ciebie skarga poleci odpowiednia kiedy będę miał czas na razie nie chce go marnować po drugie panie kolego rozpisz mi teraz demko i mi pokaż gdzie widzisz czitowanie po 3 teraz Ci coś wytłumacze dałeś mi bana napewno za to iż: szybkie zmienianie broni i jeden sztywny strzał a więc wytłumacze Ci to, to widać ładnie na m4a1 z tłumikiem, robisz jeden strzał po czym szybko 2 razy naciskasz q wygląda to strasznie sztywno i zabiłem tak 3 osoby na raz w banie na inferno zobacz demko w 1 minutach, a celownikiem na ściane robiłem specjalnie wywalałem go do góry jak down bo byłem pewny że siedząc na spect patrzysz na mnie:) zobacz jak strzelam do innych a potem dawaj mi bana dziękuje dobranoc, czekam na ub już chyba 17 ps do nie mi robisz pod górke a sobie, bo to Ty będziesz marnował czas na szukanie demka i jego rozpisywanie:) bo ja moge porobić wiele innych rzeczy w tym czasie:) Dostałeś 3 raz bana od tego samego admina ? Może cię z banować nawet 50 razy. Nie wiem dlaczego to odwołanie zostaje w ogóle uwzględnione skoro nie jest według wzoru. Powietrze w razie czego mamy odbanować? Data i godzina : now ? Jaja sobie robisz ? Przyhamuj trochę z tymi swoimi testami bo to nie jest pierwszy raz kiedy piszesz tego typu teksty. btw : Admin ma 24h na wstawienie dowodu twojej winy, także poczekasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2014 #193480 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Tak? data i godzina zdarzenia i przyjęta w tym samym względzie 4 razy, zauważyłem iż admini nie potrafią rozróżnić czitowania od skilla stwierdziłem to przedwczoraj ponieważ admin dał mi bana "czitujesz" a typowi z aimem o nicku kama3 dał bana z ssami:) to nie są głupie teksty a kierowanie do adminów aby baczniej i dłużej oglądali graczy których właśnie chcą zbanować ps czemu macie mnie odbanować? ponieważ gra z czitami jest dla frajerów a ja gram czysto:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 13 Sierpnia 2014 Premium #193483 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 kama3 słodziutki mial i to i to:0 Mam demko do kamy oraz dostał ssy. Nie myśl że jesteś aż tak cwany. Z prośby proxa wstawie jutro demko. Jak będzie dobry czas itd. Sya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2014 #193484 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Masz 24:* mi to akurat wisi ale rób tak dalej a gracze dzięki adminom takiego typu jak Ty odejdą szybko ciao:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2014 #193485 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Twój nick podczas gry: `goldeq. Godzina, data zdarzenia: dziś około godziny 19-20 Mapa: inferno STEAM_ID / IP: Uzasadnienie dostałem bana za "czitowanie" wyjasnienie ruchów masz wyżej a teraz dawaj demko kiedy chcesz bo cs nie jest moim życiem:) au revoir Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2014 #193505 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Każdy jest traktowany jednakowo. Brak wzoru. close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2014 #193506 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 13 Sierpnia 2014 #193518 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Chwila ale w pierwszym poście jest wzór, więc o co ten krzyk? Ja i reszta z UBTeamu czekamy na demko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2014 #193522 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Chwila ale w pierwszym poście jest wzór, więc o co ten krzyk? Ja i reszta z UBTeamu czekamy na demko. Twój nick podczas gry: `goldeq. Godzina, data zdarzenia: now Mapa: inferno STEAM_ID / IP: Widzisz tu gdzieś wzór ? sid ? ip ? data ? godzina ? na 5 rzeczy 3 brakuje. Jak to jest według wzoru to ja jestem święty. Będzie napisane według wzoru, będzie demko. Tymczasem nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 14 Sierpnia 2014 #193779 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 http://multi-head.pl/topic/38116-nie-b%C4%99d%C4%99-si%C4%99-k%C5%82%C3%B3ci%C5%82/#entry206814 close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 14 Sierpnia 2014 #193780 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi