Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2014 #193457 Napisano 13 Sierpnia 2014 Twój nick podczas gry: `goldeq. Godzina, data zdarzenia: now Mapa: inferno STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: hehe dostałem od tego admina 3 raz bana z powodem "czitujesz" na Ciebie skarga poleci odpowiednia kiedy będę miał czas na razie nie chce go marnować po drugie panie kolego rozpisz mi teraz demko i mi pokaż gdzie widzisz czitowanie po 3 teraz Ci coś wytłumacze dałeś mi bana napewno za to iż: szybkie zmienianie broni i jeden sztywny strzał a więc wytłumacze Ci to, to widać ładnie na m4a1 z tłumikiem, robisz jeden strzał po czym szybko 2 razy naciskasz q wygląda to strasznie sztywno i zabiłem tak 3 osoby na raz w banie na inferno zobacz demko w 1 minutach, a celownikiem na ściane robiłem specjalnie wywalałem go do góry jak down bo byłem pewny że siedząc na spect patrzysz na mnie:) zobacz jak strzelam do innych a potem dawaj mi bana dziękuje dobranoc, czekam na ub już chyba 17 ps do nie mi robisz pod górke a sobie, bo to Ty będziesz marnował czas na szukanie demka i jego rozpisywanie:) bo ja moge porobić wiele innych rzeczy w tym czasie:)
Strajk Napisano 13 Sierpnia 2014 #193461 Napisano 13 Sierpnia 2014 Admin Znowu Laguje ;/ proszony o wstawienie dowodów w postaci demka
astroe Napisano 13 Sierpnia 2014 #193472 Napisano 13 Sierpnia 2014 Nie ma wzoru nie ma odwolania Amen
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2014 #193481 Napisano 13 Sierpnia 2014 Twój nick podczas gry: `goldeq. Godzina, data zdarzenia: now Mapa: inferno STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: hehe dostałem od tego admina 3 raz bana z powodem "czitujesz" na Ciebie skarga poleci odpowiednia kiedy będę miał czas na razie nie chce go marnować po drugie panie kolego rozpisz mi teraz demko i mi pokaż gdzie widzisz czitowanie po 3 teraz Ci coś wytłumacze dałeś mi bana napewno za to iż: szybkie zmienianie broni i jeden sztywny strzał a więc wytłumacze Ci to, to widać ładnie na m4a1 z tłumikiem, robisz jeden strzał po czym szybko 2 razy naciskasz q wygląda to strasznie sztywno i zabiłem tak 3 osoby na raz w banie na inferno zobacz demko w 1 minutach, a celownikiem na ściane robiłem specjalnie wywalałem go do góry jak down bo byłem pewny że siedząc na spect patrzysz na mnie:) zobacz jak strzelam do innych a potem dawaj mi bana dziękuje dobranoc, czekam na ub już chyba 17 ps do nie mi robisz pod górke a sobie, bo to Ty będziesz marnował czas na szukanie demka i jego rozpisywanie:) bo ja moge porobić wiele innych rzeczy w tym czasie:) Dostałeś 3 raz bana od tego samego admina ? Może cię z banować nawet 50 razy. Nie wiem dlaczego to odwołanie zostaje w ogóle uwzględnione skoro nie jest według wzoru. Powietrze w razie czego mamy odbanować? Data i godzina : now ? Jaja sobie robisz ? Przyhamuj trochę z tymi swoimi testami bo to nie jest pierwszy raz kiedy piszesz tego typu teksty. btw : Admin ma 24h na wstawienie dowodu twojej winy, także poczekasz.
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2014 #193480 Napisano 13 Sierpnia 2014 Tak? data i godzina zdarzenia i przyjęta w tym samym względzie 4 razy, zauważyłem iż admini nie potrafią rozróżnić czitowania od skilla stwierdziłem to przedwczoraj ponieważ admin dał mi bana "czitujesz" a typowi z aimem o nicku kama3 dał bana z ssami:) to nie są głupie teksty a kierowanie do adminów aby baczniej i dłużej oglądali graczy których właśnie chcą zbanować ps czemu macie mnie odbanować? ponieważ gra z czitami jest dla frajerów a ja gram czysto:)
astroe Napisano 13 Sierpnia 2014 #193483 Napisano 13 Sierpnia 2014 kama3 słodziutki mial i to i to:0 Mam demko do kamy oraz dostał ssy. Nie myśl że jesteś aż tak cwany. Z prośby proxa wstawie jutro demko. Jak będzie dobry czas itd. Sya
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2014 #193484 Napisano 13 Sierpnia 2014 Masz 24:* mi to akurat wisi ale rób tak dalej a gracze dzięki adminom takiego typu jak Ty odejdą szybko ciao:)
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2014 #193485 Napisano 13 Sierpnia 2014 Twój nick podczas gry: `goldeq. Godzina, data zdarzenia: dziś około godziny 19-20 Mapa: inferno STEAM_ID / IP: Uzasadnienie dostałem bana za "czitowanie" wyjasnienie ruchów masz wyżej a teraz dawaj demko kiedy chcesz bo cs nie jest moim życiem:) au revoir
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2014 #193505 Napisano 13 Sierpnia 2014 Każdy jest traktowany jednakowo. Brak wzoru. close
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2014 #193506 Napisano 13 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl
Pos Napisano 13 Sierpnia 2014 #193518 Napisano 13 Sierpnia 2014 Chwila ale w pierwszym poście jest wzór, więc o co ten krzyk? Ja i reszta z UBTeamu czekamy na demko.
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2014 #193522 Napisano 13 Sierpnia 2014 Chwila ale w pierwszym poście jest wzór, więc o co ten krzyk? Ja i reszta z UBTeamu czekamy na demko. Twój nick podczas gry: `goldeq. Godzina, data zdarzenia: now Mapa: inferno STEAM_ID / IP: Widzisz tu gdzieś wzór ? sid ? ip ? data ? godzina ? na 5 rzeczy 3 brakuje. Jak to jest według wzoru to ja jestem święty. Będzie napisane według wzoru, będzie demko. Tymczasem nie będzie.
EvO Napisano 14 Sierpnia 2014 #193779 Napisano 14 Sierpnia 2014 http://multi-head.pl/topic/38116-nie-b%C4%99d%C4%99-si%C4%99-k%C5%82%C3%B3ci%C5%82/#entry206814 close
EvO Napisano 14 Sierpnia 2014 #193780 Napisano 14 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
2
1
1
Popularne Dni
13 Sie
12
14 Sie
2
Najaktywniejsi w tym temacie