Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2014 #193418 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Wysłałem sms'a na kapitana (konto premium) czekałem ok. 15 min nic nie przyszło,żaden kod,nic.Postanowiłem wysłać drugieigo sms'a na zabójce czekam grubo ponad 2 godz i ani jednego kodu nie dostałem.Dodam,że dokładnie sprawdziłem treść i nr wysłany w celu zamówienia premki,nie mama teraz i pieniędzy na koncie i premki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2014 #193431 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 To jest tak wpisz w konsoli setinfo _pw "Swoje hasło" a jak nie to zrobiłeś albo błąd w nicku lub że wybrałeś klasę to nie jest możliwe ja mam dwie premki i nic takiego nie miałem lub coś jest z sklepem multi-head. Ale u mnie dobrze działa. Zobacz czy dobra klasę wybrałeś i na tym cod modzie bo może wybrałeś ten drogi cod. ;p [align=center]Pomogłem daj + [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2014 #193434 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 karolek napisz do mnie na gg: 25506448 postaram ci sie pomoc w miare mozliwosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2014 #193437 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 To jest tak wpisz w konsoli setinfo _pw "Swoje hasło" a jak nie to zrobiłeś albo błąd w nicku lub że wybrałeś klasę to nie jest możliwe ja mam dwie premki i nic takiego nie miałem lub coś jest z sklepem multi-head. Ale u mnie dobrze działa. Zobacz czy dobra klasę wybrałeś i na tym cod modzie bo może wybrałeś ten drogi cod. ;p [align=center]Pomogłem daj + [/align] Wiem jak to jest kupowałem już na tym serwie premke i jest okay teraz chciałem spróbować innej,jestem pewien w 100% iż podałem prawidłowy nick i wszystko inne również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2014 #193438 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 karolek napisz do mnie na gg: 25506448. pomoge ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 13 Sierpnia 2014 #193441 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Jeden wpis nakłada się na drugi. Zgłoś się do mnie na pw z nickiem oraz hasłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 13 Sierpnia 2014 #193442 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi