Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Napisano

Właśnie dostałem zgłoszenie, że na pewnym forum ktoś się pode mnie podszywa. Jak można już tak nisko upaść i się podszywać ;xx 

Nasze siły specjalne zdążyły już go namierzyć :D  Nawet ma konto u nas. Ojj to znaczy miał :(

http://multi-head.pl/index.php/user/35986-reus/

9av11w.jpg

talshg.jpg

Sprawa wyjaśniona. 

Napisano

aquax bez obrazy, ująłeś to tak jakbyś uważał się za jakiegoś śmiecia czy nie wiadomo czym pisząc "jak można tak nisko upaść" chociaż wiem doskonale o co Tobie chodzi :P Chyba że tutaj też jest podszywka

Tak masz mi chodzić haha :D Masz lajka za edycje :P

Napisano

Podszywanie się pod kogoś nick nie jest karalne lecz samo to że owa osoba użyła Twoich danych owszem :)

Oby więcej takich akcji to zarobisz troszkę reputacji.

• Administrator
Napisano

Ale co najważniejsze zostało ujęte w temacie napisanym przez niego, że ''moją mordkę widać''  to już nie może być podszywka  :P

Napisano

aa mozesz masz po prostu sobowtóra? :) na naszej planecie jest ponad 7 000 000 000 ludzi wiec moze akurat miales styczność z osobą ( moze jedyna na swiecie )silnie do Ciebie podobna a Ty go policja straszysz? :D

• 1 month later...
Napisano

A co jeśli nasz aquax jest podszywką, a sieć założyl tylko po to by móc grać na innych serwerowniach, zakładając tam prawdziwe konta samego siebie i podszywając się pod podszywke swojego konta:D?

• Odpowiedzi 21
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...