Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2014 #193208 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Dodać do regulaminu pkt. że nie można min na pochylni bo na mapkach assault jest ich 1000 nie ma jak przejść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 13 Sierpnia 2014 #193241 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Miny są po to byś w nie wchodził. Ktoś kupuje klase z minami by cię zabić. Więc jeśli zmienisz regulamin że nie wolno na pochylni, to ktoś inny powie że nie chce w przejściach. Nie wiem czy tylko mi się zdaje, czy komuś więcej ale twoje tematy, odnośnie coda 200 są bynajmniej śmieszne i ułożone pod ciebie. Byle tylko tobie się dobrze grało i nikt cię nie zabijał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2014 #193262 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Sniper to wyprowadz hosty z assaulta_1337 z minami wszędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Sierpnia 2014 #193274 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2014 Nie powiem ale na tej mapie cieżko te hosty wyprowadzić całe te wejście od drzwi do wentyla zaminowane jedynym sposobem to jest zeskoczenie z tego podestu ale gdy ktoś ma mało hp to zgon.. wiec co do propozycji to neutral + to co ja napisałem - to co Sniper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 19 Sierpnia 2014 #196836 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Sprawa zostanie w najbliższym czasie przedstawiona administracji ,jeśli stwierdzą oni ze nie będzie można stawiać min na pochylni z pewnością się o tym dowiecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FiGhT3r Napisano 19 Sierpnia 2014 #196837 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi