Gość Guest Napisano 12 Sierpnia 2014 #192691 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Data i godzina zdarzenia: Dzisiaj, koło 12:35 Nick admina/gracza, który zawinił: MultiPlayGames Dowody: logi Świadkowie: ludzie na serwerze Uzasadnienie: sytuacja miała miejsce na mapie aaa_awp. Może po minucie od początku mapy adminek zrobił vote, bo mapka mu się nie podobała. Nikt nie pisał, by zmienić, każdy normalnie grał, więc po co to vote? Ukróćcie troszkę smyczy tym adminom, bo robią bez sensowne rzeczy zamiast zajmować się swoimi obowiązkami. Jak Ci się mapa nie podoba to wyjdź z serwera, a nie od razu vote robisz. Dodam jeszcze, że wcale z serwera ludzie nie uciekali, było 8 osób czy coś koło tego. http://imgup.pl/di/N7S0/2014-08-12-00002.jpg To jedna osoba, a co z pozostałymi 6 czy tam 7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Sierpnia 2014 #192693 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Prosimy admina MultiPlayGames wyjaśnienie sytuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MultiPlayGames Napisano 12 Sierpnia 2014 #192694 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Hah ale jesteś śmieszny zrobiłem vota czy chcecie zmianę Wyszło że tak no to zrobiłem vota na mapę i wybraliście mapę nie wiem o co cho :good: Ps: jedna osoba napisała na u@ zmień tą mape Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 12 Sierpnia 2014 #192695 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Następnym razem napisz do graczy czy wszyscy chcą zmianę mapy nie możesz sugerować się jedną osobą , temat zamykam mam nadzieje że się nie powtórzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 12 Sierpnia 2014 #192696 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 7 Stycznia 2016 #379774 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Skargi i problemy" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi