Jump to content

[ZAMKNIĘTY]komp

dombek

Recommended Posts

Jak wyłączałeś komputer nieprawidłowo np. na listwie, albo przez wyciągniecie kabla od zasilania,  to mogło się stać coś poważnego gdzie tylko reinstal systemu pomoże ew. próbuj uruchomić go w trybie awaryjnym i przywrócić system do momentu kiedy ostatnio działał :)

No chyba, że trybu awaryjnego też nie możesz włączyć ;o to tylko reinstal pomoże :(

Reinstal możesz zrobić raz mój kuzyn pobrał pliki formatujące komputer i ja sam ją używam ale reinstal powinien zadziałać przy instalacji systemu ja tak zrobiłem i było git :) 

Pobierz windowsa takiego jak masz obecnie zainstalowanego(najlepiej w .iso) i wypal go programem typu deamon tools na pustej plycie dvd. Potem powinienes ogarnąć co robic dalej.

Ja mialem tak samo ze mi komp sie włączal 5-10min ponieważ wczytywalo mi bardzo dlugo dyski. ;/ A teraz jak zrobiłem nowy system chodzi jak nowy ;)

Chłopie...

Jedyne rozwiązanie to włożyć płytę z Windowsem do napędu. Jak nie masz lub brak pieniędzy to sciągnij i wgraj na płytę . Nie ma co tu kombinować. To najprostsze i raczej jedyna opcja.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

q0ej.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...