Gość Guest Napisano 11 Sierpnia 2014 #192383 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Jak moge zmienić ss'y z formatu PCX na TGA ? mam te ss'y lecz nie wiem jak je odtworzyć w innym formacie ponieważ w tym PCX wyglądają jakby mi się cs zcrashował... jakby ktoś mógł poradzić to bardzo prosze.. http://speedy.sh/HGFjA/ssbaczeq.rar PS... gdybym miał uzywac cheatów to nie wstawiałbym ss'ów ani formatu nie zmieniał .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Sierpnia 2014 #192384 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Na naszych serwerach SSy robią się automatycznie w formacie TGA więc nie ma mowy o czymś takim jak jakiś inny format z naszymi SSami @Edit Modyfikowałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Sierpnia 2014 #192401 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 więc dlaczego mam je w innym formacie? może ktoś mi to wytłumaczyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 12 Sierpnia 2014 #192682 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Wszystko wyjaśnione na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 12 Sierpnia 2014 #192683 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi