Skocz do zawartości

[PRZYJĘTY]Podanie by SparkK

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: SparkK

Doświadczenie (w byciu adminem):nie lubię się chwalić, ale funkcję admina spokojnie ogarniam

Znajomość AMXX (W skali 1-10): powiedzmy ze 7-8

Staż w CS-sie: nearly 6 years

Steam ID: STEAM_0:0:29400543 

Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://cache.www.gametracker.com/player/SparkK/80.72.43.106:27032/

Dlaczego TY .!: Chciałbym pomóc kolegom i oczywiście koleżankom 

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: poniedziałek-piątek - mogę poświecić na grę 3-5 godzin, piątek-niedziela, zdarza się ze czasami ze do 8 godzin.

Kontakt: Skype-Bartosz, Steam-SparkK

Bardzo proszę o rozpatrzenie mojego podania, nie ważne czy negatywnie czy pozytywnie, dziękuje pozdrawiam SparkK.

Jestem na Tak. Bardzo często go spotykam na serwerze, gra też często wieczorami gdy nie ma adminów, nawet gdy inni go obrażają od cziterów itd. zachowuje spokój. Także przydałby się Wam taki admin.

W tym przypadku jestem NEUTRALNY

, gdyż niby wymagania są spełnione co do wieku, posiadania steam oraz ilości przegranych godzin, to data założenia konta może świadczyć o tym, że zostało założone pod podanie. W każdym razie, jeżeli zostaniesz wybrany to życzę powodzenia :)

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

gq09.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• 1 year later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...