Skocz do zawartości

gracz cover

FILO

Rekomendowane odpowiedzi

Witam prosze o bardzo  zwracac szczegolna uwage na gracza cover z tego wzgledu gdyz jak jeszcze mialem tu admina zlapalem danego gracza na wh mial wtedy nick el hombre loco .. gracz ma zmioenne ip wiec zmienil je i nick i gra prosze na niego uwazac :) pozdrawiam

a to Ci dopiero... miałeś tu admina i nawet nie wiesz że skargi pisze się w innym dziale?

ponadto masz jakieś dowody?

§8. Niedozwolone treści.

Na forum zabrania się następujących rzeczy:

• reklamowania konkurencyjnych serwerów/sieci w miejscach innych niż te, które są do tego przeznaczone (czyt."Reklamy serwerów/sieci").
  • pisania postów, tematów obrażających innych użytkowników.
  • pisania postów, tematów oczerniających innych użytkowników.
  • pisania postów, tematów wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej i etnicznej lub innych przejawów
  • pisania postów, które zawierają treści prywatne - Np. cytaty rozmów ze skypa/gg - W celu uszanowania prywatności osób, które nie chciały publikacji jakiejś rozmowy.

pisze w tym dziale zeby wszyscy wiedzieli bo w dzial skarg nie kazdy wchodzi...ci co mnie znaja wiedza ze mowie prawde :) a dowody mam w pamieci ..teraz temu graczu sie nic nie zrobi gdyz nie ma w amx bansie juz tego bana gdyz czyszczony jest co jakis czas co mnie denerwuje ..jedynie pozostaje teraz pilnowanie gracza .. a dowod jest tez taki ze wczoraj o tym na serwerze rozmawialem z nim przez mikrofon i wielokrotnie sie do tego przynzal ..jesli ktos slyszal rozmowe to potwierdzi :)hmmm nazywaj to jak chcesz oczernianiem ja tylko mowie jak bylo a na tym serwerze cziterow tolerowal nie bede ... i dodam ze to nie jest skarga tylko komunikat gdyz moim zdaniem powinni byc admini uswiadomieni co to za typek  :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...