Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2014 #190159 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Twój nick podczas gry:Qexy^^ Godzina, data zdarzenia:12:58 Mapa:de_dust2 STEAM_ID / IP: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ mh.mybans.eu [AMXBans] Reason: 'Czitujesz' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:221560598' [AMXBans] Your IP: '83.22.56.91' [AMXBans] ======================================= Uzasadnienie:Nie no tutaj idzie szału dostać jak dostanę UB to po 2 minutach znów ban !! ogarnijcie adminów... Bo ja nie czitóję I miałem nie pisać zielonym to nie piszę dziękuję proszę o [uB] i jeżeli nie wolno również pomarańczowego to proszę o info: [bez warna]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 7 Sierpnia 2014 #190164 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Zapraszam admina [Wrz] `Kuki z dowodami. Admin ma na to 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2014 #190168 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Tak ale żeby co 2 minuty ban perm za nic ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2014 #190209 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Ile to można czekać poinformujcie go na poprzednim demku grałem lepiej i administracja wniosła że nic nie mam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 8 Sierpnia 2014 #190820 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Brak zainteresowania banem ze strony admina. UB i ostrzeżenie w dziale adminowskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 8 Sierpnia 2014 #190822 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi