Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2014 #190151 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Jak wyżej, Proponuję usunąć plugin "rozgrzewki" ponieważ bardzo często buguje serwer. Dodać : - C4 Timer - Jako , że to COD dodać "cytaty po śmierci" - Dodać spadochron - Exp dla 3 najlepszych graczy mapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 7 Sierpnia 2014 #190153 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 Rozgrzewki usunąć się nie da, ponieważ jest ona wbudowana w silnik cod. Co do reszty propozycji spadochron na cod mod raczej nie zostanie wprowadzony. Reszta propozycji mi się podoba, oraz proszę o więcej wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2014 #190155 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2014 EvO jak jest SMA Cod'a to się da wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Sierpnia 2014 #190640 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Odświeżam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 8 Sierpnia 2014 #190741 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Cytaty po śmierci i exp należy wprowadzić. Przyciągnie to być może więcej os. na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Sierpnia 2014 #190809 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Jak byście wgrali klase ninja to by dopiero osób było ale trzeba by ja było troszkę pogorszyć w statach i mogli byscie ja wgrac na serwerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Sierpnia 2014 #191061 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Jak dla mnie spadochron jak i cytaty to na serwer 4fun,ale exp dla 3 najlepszych może być,co do C4 timer'a wstrzymam się od głosu bo powinno się pilnować BS'a a nie latać po mapie,to w tedy by było wiadomo ile do paki zostało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Sierpnia 2014 #191078 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Tak samo jak mój przedmówca. Cytaty po śmierci są typowo dla serwera 4fun. Spadochron by jeszcze mógł ujść w tłumie. EXP dla 3 najlepszych graczy jest jak najbardziej w porządku i powinien być wgrany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 24 Sierpnia 2014 #199556 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Na serwerze były już zmiany. Są inne tematy z propozycjami. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 24 Sierpnia 2014 #199557 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi