Guest Guest Posted August 6, 2014 #189953 Share Posted August 6, 2014 Twój nick podczas gry: STR!K3RR. Godzina, data zdarzenia: przed chwilką Mapa: de_nuke STEAM_ID / IP: 31.61.128.249 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : STR!K3RR. [AMXBans] Powod : ' Czitujesz ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 1598899711 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 31.61.128.249 ' [AMXBans] ======================================= Uzasadnienie: Nigdy nie grałem na cheatach . mam na to świadków którzy potwierdzą moje słowa . Gracz Masado który jest adminem obserwował mnie i nic mu nie przeszkadzało w mojej grze. Inni gracze tez potwierdzą ze nie gram na cheatach . Prosze o pozytywne Rozpatrzenie mojej prośby . Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvO Posted August 6, 2014 #189954 Share Posted August 6, 2014 Zapraszam admina o przedstawienie demka. admin ma na to 24h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted August 6, 2014 #189955 Share Posted August 6, 2014 tez chciałem podać link do hltv ale jak wchodze na strone to nie ma plików z danego dnia . nie wiem co sie stało Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted August 6, 2014 #189957 Share Posted August 6, 2014 Niestety nie ma hltv, więc ci się teraz upiekło. UB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted August 6, 2014 #189958 Share Posted August 6, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts