Gość Guest Napisano 6 Sierpnia 2014 #189628 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Nick cheat`era: # 1 "Bum beng hetszot'" 1115 STEAM_0:0:14635366 92 27:03 22 0 Godzina, data zdarzenia: Nie pamiętam dokladnie - wczoraj , albo przedwczoraj wieczorem Mapa: de_inferno Sewer dd2 + dm Link do demka lub link do HLTV (od której minuty wchodzi cheat'er): http://speedy.sh/ursFF/hetszotek.dem STEAM_ID/IP cheat`era: Uzasadnienie: Ten oto gracz- grał sobie wczoraj z dwie mapki, nabijąjąc sobie staty - takie aby pojawić sie w Top15 , no i teraz ten gracz już gra czysto- bo po co czitowac? jest się w Top15 bla bla bla Wszystko w demku widać :3 nie wiem czy opisywać demko pokolei? czy ktoś to zrobi za mnie? - Sytuacja w domku, wchodzi od respa tt po schodach celując już we wroga - Sytuacja w dywanach - taki pro gracz a nie rozejrzy się czy nikogo w żelkach nie ma? i oczywiscie celuje sobie przez scianke w gracza na dywanach Proszę o pozytywne (sprawiedliwe) rozpatrzenie mojej skargi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 6 Sierpnia 2014 #189693 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 Twoje zgłoszenie zostało pozytywnie rozpatrzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 6 Sierpnia 2014 #189694 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi